Dekton New Aura 15

Denne nye trend med marmorerede farver har indtaget design- og arkitekturverden, og Dekton har været en pioner ved at skabe deres farve Aura 15, der er inspireret af Calacatta- og Carrara-marmor. En åregivende farve, der er præsenteret som en marmorimitation med unikke egenskaber, der forbedrer dem fra naturligt marmor.

New Aura 15

Har et forbedret mønster og et mere naturligt design. Med 8 unikke designs kan vi genskabe matchende kompositioner, der muliggør kontinuerlig åreafstemning fra plade til plade.

No products found which match your selection.

Dekton New Aura 15 på 2 måder

Almindelige Aura 15-plader. Du vil modtage et tilfældigt mønster, og pladerne er tilgængelige.

Bookmatchede og åreafstemte Aura 15-plader. Disse plader er tilgængelige på forlangende og bliver lagt på lager i HUB-anlæg. Åreafstemte og bookmatchede materialer bliver behæftet med et yderligere gebyr på 20 %. Aura15 er afstemt vertikalt og horisontalt; vi har et system med bogstaver og numre, så du kan vælge det mønster, der passer til dine behov.

Bemærk, at du kan vælge forskellige kombinationer afhængig af mængden af årer, du ønsker i dit design. Du kan også vælge mellem vertikal eller horisontal afstemning såvel som traditionel spejlvendt bookmatching eller åreafstemning.

Jeg vil gerne kontaktes omkring : Dekton New Aura 15

New Aura 15 kan matches lodret og vandret

Aura15 matches lodret og vandret; så du kan vælge det mønster, der passer bedre til dine behov.

Bemærk, at du kan vælge forskellige kombinationer afhængigt af mængden af ​​vener, du kan lide i dit design. Du kan også vælge mellem lodret eller vandret matchning samt traditionel spejlbogmatchingseffekt eller venematchning.

.

Dekton New Aura 15

Interesseret i at se flere Dekton produkter fra New Aura 15 kollektionen ?
Kig forbi her og find massere af inspiration.