Denne nye trend med marmorerede farver har indtaget design- og arkitekturverden, og Dekton har været en pioner ved at skabe deres farve Aura 15, der er inspireret af Calacatta- og Carrara-marmor. En åregivende farve, der er præsenteret som en marmorimitation med unikke egenskaber, der forbedrer dem fra naturligt marmor.

Den har et forbedret mønster og et mere naturligt design. Med Aura 15 Bookmatch Dekton lancerer Aura 15. Den har et forbedret mønster og et mere naturligt design. Med 8 unikke designs kan vi genskabe matchende kompositioner, der muliggør kontinuerlig åreafstemning fra plade til plade.

Der er to mulige måder at bestille Aura 15:

Almindelige Aura 15-plader. Du vil modtage et tilfældigt mønster, og pladerne er tilgængelige.

Bookmatchede og åreafstemte Aura 15-plader. Disse plader er tilgængelige på forlangende og bliver lagt på lager i HUB-anlæg. Åreafstemte og bookmatchede materialer bliver behæftet med et yderligere gebyr på 20 %. Aura15 er afstemt vertikalt og horisontalt; vi har et system med bogstaver og numre, så du kan vælge det mønster, der passer til dine behov.

Bemærk, at du kan vælge forskellige kombinationer afhængig af mængden af årer, du ønsker i dit design. Du kan også vælge mellem vertikal eller horisontal afstemning såvel som traditionel spejlvendt bookmatching eller åreafstemning.

No products found which match your selection.