Sponsor Frem Svømmeskole

Stolt sponsor af Frem Svømmeklub.

Marmor og Granit har valgt at sponsorere Frems Svømmeskole, for at støtte op om børn og unges tilgang til viden, færdigheder og kompetencer i vandet.

I FREMs svømmeskole lægger man vægt på leg og oplevelser i vand, for derved med egne sanser og i fællesskab med andre, at tilegne sig viden, færdigheder og kompetencer.

Marmor og Granit glæder os over at vi kan bidrage til at børnene lærer gennem oplevelserne og legen, så de får færdigheder i Elementskift (fra jord til vand, fra to til tre dimensioner), Vejrtrækning, Balance og Bevægelse.

Når børnene mestrer de fire færdigheder, har de opnået de kompetencer som de skal anvende gennem et langt liv med ”glæde ved og i vand” som polospillere, springere eller svømmere.

Derfor er vi i Marmor og Granit også stolt sponsor af Frem Svømmeklub

Om FREM

FREM blev stiftet 20. april 1920 efter de første medlemmer begyndte at dyrke gymnastik på Østre Skole i Odense. I første omgang blev klubben døbt “Odense Højskoleforenings Gymnastikforening”, og der var dengang 20 mandlige og 15 kvindelige medlemmer.
I 1929 blev klubben omdøbt til FREM, og i 1934 kom svømning og dermed også vandpolo på programmet som en selvstændig disciplin.

I begyndelsen af 2000-årene gik gymnastik og svømning hver for sig, og Svømmeklubben FREM Odense fik sin nuværende form. Det er dog kendetegnende for klubben, at vi har beholdt og værner om de værdier som klubben altid har haft – ordentlighed og fællesskab og respekt for traditioner.

Vi tager et socialt ansvar, og vi er bevidste om det helt unikke bidrag, som foreningslivet i Danmark kan give til samfundet. Det er derfor vores opgave som forening at bidrage til, at samfundet består af dannede, nysgerrige og empatiske mennesker. Det gør vi ved at give mulighed for, at man kan finde fællesskab, udfolde sit talent og evt. udleve sine konkurrencedrømme hos os. Det ligger derfor i klubbens DNA, at alle yder efter bedste evne, talent og muligheder. For det er i mødet med hinanden og gennem ordentlighed, fællesskab og traditioner, at vi sammen får respekt for hinanden og vores forskelligheder, alt imens vi alle sammen bliver en lille smule klogere på hinanden.