Dekton Onirika og Kraftizen collection

Dekton Onirika og Kraftizen collection, toppen af højteknologi vender tilbage. Dekton er tilbage !

Kom og se Cosentino´s nyeste  lanceringen af deres prisvindende ultrakompakte, kulstofneutrale materiale Dekton og den nye kollektion ‘Onirika & Kraftizen’.

Onirika repræsenterer en rejse, en omvej i vores drømme, hvor grænserne mellem drømme og virkelighed forsvinder. Neural, Awake, Trance, Lucid/Morpehous, Vigil/Daze, & Somnia vil tage dig med på hypnotisk eventyr.

Kraftizen hylder mesterhåndværkerne og de teknikker, de har perfektioneret gennem århundreder. En serie med fem alsidige, ærlige farver. Albarium, Argentium, Nacre, Micron og Umber. En tidløs kollektion med fokus på autenticitet og elegance.

Kik ind i butikken og se Dekton Onirika og Kraftizen collection. Du vil ikke blive skuffet !

Dekton Onirika og Kraftizen collection

Hvad er Dekton ?

Dekton blev lanceret i 2012 og er gennem de sidste par år blevet til dette årtis største innovation indenfor stenbordsplader.

Dekton er en sofistikeret blanding af råstoffer brugt til at producere det seneste indenfor glas og porcelæn og den højeste kvalitet af arbejdsflader i kvarts.

Dekton er baseret på den nyeste teknologi, skabt af Cosentino, som er Europas største producent af kvalitets kvartsplader. Cosentino kendes også for Silestone.

Med Dekton har vi nu et produkt, som er et fremragende alternativ til komposit. Et produkt med næsten ubegrænset anvendelsesmuligheder.

Ønsker du en varmefast bordplade, så er den nu en realitet med Dekton fra Cosentino. Dekton kan anvendes såvel ude som inde. Er syrefast og uv bestandig, så du ved den holder.

Med Dekton er det kun din egen fantasi som sætter begrænsningerne. Dekton muliggør næsten alle designs og åbner for en stor fremtidig innovation.