Vi leverer Marmor og Granit til Danmark

Vi leverer Marmor og Granit til Danmark

Vi leverer Marmor og Granit til Danmark så du ikke selv skal slås med håndteringen af det.
Lige så smukt og flot som både Marmor og Granit kan være, lige så tungt er det at håndtere. En Marmor- eller Granitplade kan sagtens veje mere end 2500 kg/m³ og kan derfor være særdeles uhåndterbar.

Da både Marmor og Granit kan risikere at springe, hvis de transporteres forkert, anbefaler vi, at man ikke selv afhenter sine natursten, men overlader leveringen til Marmor og Granit.

Vi har de værktøjer og hjælpemidler, der skal til for at lette håndteringen af naturstenspladerne. Det sikrer os en sikker og korrekt håndtering af dine produkter.

Dermed er du sikret en forsvarlig transport af dit naturstensprodukt og en garanti imod transportskader.

Hvis vi skal hjælpe med at montere produktet, sørger vi naturligvis for, at stenpladen placeres præcist, hvor den skal bruges.

Vi leverer Marmor og Granit til Danmark

Men vi kører også gerne både til Middelfart, Nyborg, Svendborg, Kerteminde, Faaborg, Bogense, Assens – Ja til hele Fyn.

Men Fyn er ikke vores grænse, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker levering i sommerhuset, i cafeen, i restauranten eller hvor du nu måtte have behov.

Hos Marmor og Granit vægter vi også vores personales sundhed og sikkerhed. Derfor stiller vi alle gængse hjælpemidler til rådighed, både for at sikre dem og samtidig mindske risikoen for skader på dine natursten.

Så når vi leverer, har vi hele vejen rundt sikret os, at slutresultatet hos dig bliver i top og til din tilfredsstillelse.

Bliver du fristet ?

Kig ind på vores mange Marmor og Granit muligheder. Se de mange flotte natursten, der vil passe perfekt som køkkenbordplade i dit køkken eller til dit badeværelse.

Kun fantasien sætter grænser, og mangler du inspiration, så tag et kig på vores Facebook side, hvor vi med jævne mellemrum kommer med gode ideer og designforslag til brugen af natursten.