Vi leverer Marmor og Granit til Assens

Vi leverer Marmor og Granit til Assens.

Lige så smukt og flot som både Marmor og Granit kan være, lige så tungt er det at håndtere. En Marmor eller Granitplade kan sagtens komme op i mere end 2500 Kg/m3 og som sådan være særdeles uhåndterbare.

Og da både Marmor samt Granit kan risikere at springe, hvis det bliver transporteret forkert, så anbefaler vi at man ikke selv afhenter sine natursten, men lader Marmor og Granit om leveringen.

Vi har de værktøjer og hjælpemidler som skal til for at lette arbejdsgangen i håndteringen af naturstens pladerne. Det sikre os en sikker og god håndtering af dine produkter.

Vi leverer Marmor og Granit til Assens og derfor hjælper vi også gerne med transporten til Assens. Dermed er du sikret en forsvarlig transport af dit naturstens produkt og en garanti imod transportskade.

Skal vi hjælpe med at montere produktet, sørger vi naturligvis for at stenpladen kommer helt ind hvor den skal bruges.

Viste du at Marmor og Granit leverer til hele landet ?

Vi kører gerne både til Assens, Nyborg, Svendborg, Kerteminde, Faaborg, Bogense – Ja til hele Fyn.

Men Fyn er ikke vores grænse, da vi gerne leverer til hele Danmark.

Hos Marmor og Granit vægter vi også vores personale sundhed og sikkerhed. Derfor stille vi alle gængse hjælpemidler til rådighed, både for at sikre dem.
Samtidigt mindsker det mulighederne for skader på dine natursten, så vi kan sikre at det afleverede resultat er helt i top.

Så når vi leverer til Assens, har vi hele vejen rundt sikret os at slutresultatet hos dig bliver i top og til din tilfredsstillelse.

Bliver du fristet ?

Kig ind på vores mange Marmor og Granit muligheder. Se de mange flotte natursten som vil passe perfekt ind som køkkenbordplade i dit køkken eller til dit badeværelse.

Kun fantasien sætter grænser og mangler du inspiration, så tag et kig på hvor blog, hvor vi med jævne mellemrum kommer med gode ideer og designforslag til brugen af natursten.