Køkkenvask - Køkkenets glemte juvel

Køkkenvask – Køkkenets glemte juvel

Giver du ikke din køkkenvask meget omtanke, når der skal vælges en ny til dit nye køkken? Det er nok ikke en god idé!

Ved at investere lidt tid i at finde den rigtige køkkenvask kan du opnå at få en masse funktionalitet, som kan spare dig en hel del tid. Vi bruger mange timer i køkkenet hver dag. Så når du vælger din køkkenvask, bør du overveje, hvilke behov du har – så har vi mulighederne!

Husk en vask er ikke bare en vask !

Det er vigtigt at huske på, at en køkkenvask ikke blot er en vask. Køkkenvasken er en arbejdsstation og bør derfor tilpasses køkkenindretningen. Blancos vaske kommer i mange farver og materialer, så det er altid muligt at finde en model, der passer præcis til dine ønsker.

Vi tilbyder et bredt udvalg af vaske fra Blanco. Herfra kan vi hjælpe med både stålvaske, granit og porcelæn efter dit ønske. Og med en vask fra Blanco får du kvalitetsmateriale, tidssvarende design og lang levetid.

Sådan holder du din køkkenvask – Køkkenets glemte juvel – ren og pæn. Sådan bliver køkkenvasken ren – billigt og enkelt

  1. Fjern snavs og snask fra vasken med en opvredet klud.
  2. Tilsæt en smule opvaskemiddel på en klud og rengør vasken.
  3. Er vasken ekstra beskidt, så brug 2 dl surt opvaskemiddel blandet med 1 dl eddike eller 1/4 dl eddikesyre.
  4. Det er så lidt, der skal til, og overstående sikrer dig en flot og ren vask hele tiden.

Vil du gøre lidt ekstra ud af det? Så anbefaler vi, at du bruger  Blanco Active – grundrengøring og afkalkning – Sådan sikrer du dig, at din Køkkenvask – Køkkenets glemte juvel ikke bliver glemt.

Der kommer hele tiden nye vaske til, så kom eventuelt ind i butikken og se de nyeste modeller. Måske finder du lige den model, som passer perfekt ind i det nye køkkenprojekt.

Montering

Er du i tvivl om, hvordan du skal montere din nye vask? Så tag et kig på vores omfattende guide. Du finder den her. Du er også velkommen til at lade os gøre det for dig.

Jeg vil gerne kontaktes omkring : Blanco vaske

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.