Køkkenvask- Få vejledning og inspiration til det rigtige valg

Køkkenvask- Få vejledning og inspiration

At finde den rigtige vask i forbindelse med køb af en ny bordplade, kan være en udfordring i sig selv. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde den rigtige køkkenvask- Få vejledning og inspiration her. Køkkenvasken kan monteres på mange forskellige måder alt efter bordplade materiale.
Vi har fundet frem til de mest almindelige metoder og du kan læse om dem her under.

Nedfældningsvask

Med en nedfældningsvask monteres vasken ovenpå bordpladen. Så er vask og bordplade ikke i plan.  Ulempen er den kant (vaskeflangen), der ligger oven på bordpladen. Du kan ikke med denne kant tørre vand og krummer nemt ned i vasken, da det støder mod kanten.
Det betyder desværre også at kanten hurtigt kan blive en skidtsamler.
Men en nedfældningsvask er en prisbillig løsning, da den er nem at montere.

En planlimet vask

Vil du have en vask som er i niveau med bordpladens overside, så skal du have en planlimet vask. Den ligger plant og der af navnet.
Du undgår irriterende kanter som krummer og vand støder på når bordpladen rengøres.
Vasken monteres i en fuge rundt om vasken. En planlimet vask ligger i en 2-3 mm bred fuge.
Planlimninger er særdeles velegnet til marmor, granit samt andre andre naturstens og komposit bordplader så som Dekton eller Silestone.

En underlimet vask

En underlimede vask er den løsning som anvendes mest. At underlime en vask, kræver en stor ekspertise. Vi anbefaler at lade Marmor og Granit hjælpe dig der.
En underlimet vask er en super optimal løsning, hvor der hverken er en fuge eller en kant til snavs. Ergo ingen skidt samler og mulighed for samling af snavs.

En underfræset vask

Man fræser vasken op under bordpladen, så der er ca. 5-10 mm tilbage. Det er mere end rigeligt til at holde vasken. En underfræset vask er en lidt dyrere løsning, men resultatet er også derefter og man vil glæde sig over resultatet i mange år.

Vi får bl.a vaske fra Blanco

En integreret vask

En integreret vask er en vask, der er en del af bordpladen. Vask og bordplade er dermed én samlet enhed.
Fordelen er et resultatet og en kvalitet, der gør at bordplade og vask fremstår som en samlet enhed. Det giver et rigtig flot og stilrent resultat i højeste kvalitet.

Nedfældningsvask

Planlimet vask

Underlimet vask

Underlimet

Underfræset vask

Integral vask