Velkommen til vores Facebook side

Vi er glade for at have dig her og byde dig velkommen til vores verden af natursten. Vi er eksperter i Marmor, Granit, Silestone, Dekton og andre natursten, og vi har oprettet denne Facebook-side for at dele vores passion og kreativitet med dig.

På vores Facebook-side vil du opleve skønheden og de mange muligheder med natursten. Her finder du nogle af vores seneste opslag, hvor du kan se vores seneste projekter, få inspiration og holde dig opdateret om nyheder inden for branchen. Vi elsker at vise vores arbejde og dele vores ekspertise med dig.

Men det er ikke alt. Du kan også finde flere af vores opslag og billeder på vores Facebook-side, hvor vi deler endnu mere information om Marmor, Granit, Silestone, Dekton og andre natursten. Vi elsker at høre din mening og ideer, så vi ser frem til at have en dialog med dig om alt, hvad der vedrører natursten.

Som en bonus vil du også få adgang til særlige tilbud og kampagner, som kun er tilgængelige for vores Facebook-følgere. Så hvis du gerne vil være blandt de første til at få adgang til vores specielle tilbud, skal du følge os på Facebook.

Tak fordi du har valgt at besøge vores Facebook-side. Vi glæder os til at dele vores passion og kreativitet med dig og høre mere fra dig!

Følg os nu for at blive en del af vores natursten-familie og holde dig opdateret med alt, hvad der sker inden for naturstenens verden.

Velkommen til vores Facebook side! Ses vi? Følg os nu for at blive en del af vores natursten-familie.

Cover for Marmor & Granit
1,030
Marmor & Granit

Marmor & Granit

Elegance og Holdbarhed.
Vi finder det smukkeste og stærkeste i naturen og forener det i funktionali

16 hours ago

Marmor & Granit
Marmor & Granit ... See MoreSee Less
View on Facebook

21 hours ago

Marmor & Granit
Hvad er Granit ?Granit er en af verdens hårdeste stenarter, hvilket gør den meget anvendelig til køkkener og badeværelser. Granit forekommer i flere tusinde farver, hvoraf de mest anvendte er i grå og sorte nuancer.Drømmer du om ægte natursten i dit køkken eller bad, så find mere inspiration på vores Facebook side eller via vores hjemmeside.#Marmoroggranit.dk #dekton #DektonbyCosentino #design #silestone #marmor #granit #odense #sten #bordplade #køkken #bad #indretning #arkitektur #indretningstips #natursten #Luksus #kreativ ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 days ago

Marmor & Granit
Marmor & Granits coverbillede ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 days ago

Marmor & Granit
Opgaven var at skabe et køkkenet med en afslappet og naturlig atmosfære, der ville skabe en dialog med lyset gennem de anvendte materialer. Til dette formål valgte man Silestone Snowy Ibiza, som blev brugt til bordpladerne, splashbacken og toppen og siden af ​​halvøen. "Målet var at skabe et 'øko-chic opholdsrum inspireret af Japandi-interiør og med naturligt lys som et af dets nøglefunktioner", siger indretningsarkitekt Katerina Tchevytchalova fra K'Arte Design studioI løbet af projektet blev hele interiøret ombygget, og selv de mindste detaljer blev designet, herunder badeværelser, køkken, skræddersyede snedker og arkitektonisk belysning.Vil du også inspireres ? Så kig forbi vores Facebook side#Marmoroggranit.dk #Dekton #Dektonbycosentino #Design #Silestone #Marmor #Granit #Odense #sten #bordplade #køkken #bad #indretning #arkitektur #indretningstips #natursten #luksus #Kreativ ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 days ago

Marmor & Granit
Drømmer du om et klassisk og smukt køkken ? Drøm videre med Victorian Silver fra Silestone. Takket være dens neutrale palet skaber Victorian Silver tidløst og elegant design.Flere inspirationsideer ? Så følg os på vores Facebook side.#Marmoroggranit.dk #dekton #DektonbyCosentino #design #silestone #marmor #granit #odense #sten #bordplade #køkken #bad #indretning #arkitektur #indretningstips #natursten #Luksus #kreativ ... See MoreSee Less
View on Facebook