Vi servicere kunder over hele Danmark

Vi servicere kunder over hele Danmark

Tomasz Smolko

Tomasz Smolko

Indehaver

Tomasz har adskillige års erfaring indenfor byggeri og konstruktion. Begyndte at sælge Marmor og Granit plader for over 30 år siden. Og har siden da, leveret kvalitets plader til hele danmark.

Ts@marmoroggranit.dk

Sebastian Rask Smolko

Sebastian Rask Smolko

Sælger & Montør

Sebastian er praktisk talt opvokset i Marmor og Granit. Hans viden om produkterne, montering og håndtering er eminent.
Med Sebastian kan vi altid være sikker på, at slutresultatet sidder lige i skabet !

Mary-Ann Smolko

Mary-Ann Smolko

Bogholder & Sælger

Mary-Ann har godt styr på både vores produkter og vores tal. Du går aldrig galt i byen med Mary-Ann, hvis du har behov for hjælp til dine projekter

Skipper Bjerke

Skipper Bjerke

Projektleder

Skipper har været en del af teamet hos Marmor og Granit i mange år og er en af vores mest erfarne medarbejdere.
Der er ikke den udfordring og den opgave, som Skipper ikke går til helhjertet.
Resultatet er naturligvis også derefter !

Martin Bernth

Martin Bernth

Tømrer

Martin er vores helt egen tømrersvend. Med fingrene klisteret på de rigtige steder, er der ikke den opgave og den udfordring som Martin ikke mestre.
Foruden en god portion erfaring, er Martin ekspert i at finde løsninger på selv den største udfordring.

Anders Holm

Anders Holm

Tømrer

Anders er vores nyeste tømrersvend. Uddannet hos lokal tømrermester, hvor Anders har fået de tømrerlus han skulle have.
Nu mestre Anders tømrerfagets små hemmeligheder og kan derfor lave selv de sværeste opgaver.
Alt fra tage til køkkener.

Vi servicere kunder over hele Danmark med alt i natursten. Om du ønsker Granit, Marmor eller komposit som Silestone eller Dekton, så kan vi hjælpe med alt til køkkener, badeværelser, vindueskarme, solbænke og meget mere.
Vi leverer produkter i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi står for alt fra opmåling til levering og montering. Forinden dette sørger vi for, at du har fået en professionel rådgivning.

Netop fordi vi også står for opmåling, levering og montering, tager vi også hele risikoen. Vi garanterer et produkt skræddersyet til dit hjem.

Her er nogen af de ting som vi kan være behjælpelig med :

 • Sten og komposit

 • Marmor – En fantastisk flot og elegant natur sten, som bruges i mange forskellige situationer. Fra køkken og bad til skulpturer.
 • Granit – Robust og smuk natur sten som tåler det meste. Kan både være grov i sit udseende, men også usigeligt smuk, når den er bearbejdet.
 • Silestone – En interessant og rig kompositplade fra Consentino. Kommer i alverdens varianter og opsætninger. Silestone er uomtvisteligt førende inden for bordplader gennem 25 år og er lavet af mere end 90 % naturlig kvarts, der giver den styrke i overfladen og giver dig de enestående resistente og hårdføre egenskaber.
 • Dekton – Er en plade som har alle de bedste egenskaber. Dekton er unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
  Ridsefast, Modstandsdygtigt imod pletter, varme, slidtage og frost. Kan stort set bruges alle steder.
 • Naturplader – Er meget mere end Marmor, Granit. Vi kan også hjælpe andre typer. Kontakt os for yderligere information.
 • Komposit – Komposit er et blandingsprodukt som består af op til 95% naturlige sten granulater og 5% bindemiddel. Komposit er et holdbart materiale som kan bruges overalt også steder hvor få andre materialer ikke er egnede.
 • Service :

 • Opmåling – Vi tilbyder også at foretage opmålingen til dine plader. På den måde er du sikret at målene er korrekte og at i tilfælde af fejl, så sikre vi at den bliver rettet. Det er din garanti for et godt arbejde.
 • Service – Vi hjælper dig fra start til slut. Både med at finde det korrekte produkt til dit drømme projekt, men også med design, opmåling, montering og slut aflevering.
 • Levering – Du kan sagtens vælge at hente dine natur stens plader selv. Men vi tilbyder også at bringe dem ud til dig, så du er sikret imod transportskader og brud på pladerne.
 • Montering – Vi har et hold af dygtige montører som gerne hjælper med at montere dine nye plader. Det sikre dig en håndværksmæssig korrekt montering og et gnistrende flot slut resultat.
 • Rådgivning – Vi vil gerne sikre at dit naturstens projekt bliver så godt som overhovedet muligt og derfor er rådgivning en naturlig del af din oplevelse med Marmor og Granit.
  Kom gerne ind i butikken og få gode råd samt en professionel vejledning i hvilket produkter som vil passe perfekt til dit projekt.
 • Køkken og bad :

 • Køkken – Er måske husets vigtigste rum og et sted hvor vi ofte bruger mange timer. Vi har mange flotte natur stens og kompositplader som vil passe fantastisk ind i køkkenet. Hvorfor ikke give køkkenet en opdatering og samtidigt få et moderne flot køkken ?
 • Køkkenbordplader – Skal kunne tåle en del påvirkning og slid. Vi kan hjælpe både med Granit og komposit plader, som vil være fantastiske som køkkenbordplader. Kom ind i butikken og se det store udvalg.
 • Bad – Badeværelset er stedet hvor vi trækker hen, når vi vil have ro og frem omkring os. Det skal omgivelserne naturligvis afspejle og vi kan sagtens være behjælpelige med Marmor eller komposit plader, som vil være en eksklusiv opgradering af badeværelset.
 • Alt det andet :

 • Vinduesplader og vindueskarme er ofte oversete plader i huset, men en udskiftning af kedelige vinduesplader eller vindueskarme i laminat, med en fejende flot marmor plade, vil løfte hele huset og bringe eksklusivitet ind i alle rum.
 • Sålbænke – Se vinduesplader
 • Bordplader – Vi kan være behjælpelige med bordplader i stort set alle størrelser og produkt typer. Vi er gerne behjælpelig med opmåling, design og montage af dine bordplader.
 • Natursten – Er fællesbetegnelsen for blandt andet Marmor, Granit, Skiffer og meget mere.