Hilsen fra en glad kunde !

Selv om vi altid gør vores bedste og aflevere et resultat, som vi selv er stolte af, så er der ikke noget som varmere mere end når vores kunder vender tilbage med en tilbagemelding.

Forleden fik vi fra Kasper følgende besked :

“Hej Jesper

Jeg vil gerne lige sige TUSIND tak for jeres levering af bordplade.

Jeg er ovenud tilfreds med resultatet.  Jeres service ved levering/montering var i top, et fantastisk team – tusind tak.

og kæmpe ros til “skipper” som styrede monteringen, han var sørme dygtig.

Alle der kommer og ser mit køkken er dybt imponeret, og jeg er sikker på at i får nogle henvendelser fra min netværk.

Mvh Kasper ”

Til sådan en flot “Hilsen fra en glad kunde”, kan vi kun sige tak og vi håber at køkkenet bliver en glæde for Kasper i mange år frem.

Ønsker du at få inspiration til dit kommende køkken eller køkkenvask, så tøv ikke med at kigge ind i butikken.

Vi har et rigt udvalg af marmor, granit og andre spændende komposit løsninger, som hver især vil kunne tilbyde den helt rigtige løsning til drømme.

Som kunde hos os har du valget mellem Gør det selv eller en “Full Risk” løsning, hvor vi påtager os ansvaret for korrekt opmåling, levering og montering. Med sidste løsning, har du ingen risiko ved fejl og brud.

Om du vælger den ene eller den anden løsning, så står vi gerne til rådighed med inspiration, vejledning og en god service, når du skal vælge dine natur stens plader. Så tøv ikke med at kigge ind i vores forretning og bliv inspireret.

Kom ind og lad os hjælpe dig, så vi kan få flere “Hilsen fra en glad kunde”

Hilsen fra en glad kunde
Hilsen fra en glad kunde
Hilsen fra en glad kunde