N-BOOST er en realitet.
Silestone®s revolutionerende teknologi, der forbedrer vores produkters DNA. Innovation, der forebygger, at væsker trænger ned i overfladen – og samtidig forbedrer overfladeglansen og intensiverer farverne.

AFVISER ALLE VÆSKER
Den nye Silestone N-BOOST’s væskeafvisende egenskaber forhindrer alle væsker, du bruger i din dagligdag, i at trænge ned i bordpladen. Den nye Silestone-teknologi gør rengøring og pletfjerning nemmere – selv dagen efter.

ENESTÅENDE INNOVATION
Silestone® har en højere overfladeglans end nogensinde. N-BOOST skaber en jævnere overflade med en mere intens lysreflektion.

LANGTIDSHOLDBARE FARVER
N-BOOST teknologien gør farverne mere autentiske og mere intense. Oplev dem.

 Herunder kan du se de Silestone plader som er behandlet med N-Boost !

N-Boost er Silestone®s revolutionerende teknologi, der forbedrer produktets DNA. Innovation, der forebygger, at væsker trænger ned i overfladen – og samtidig forbedrer overfladeglansen og intensiverer farverne.

På den måde opnås yderligere væskeafvisende egenskaber, der forhindrer alle væsker, du bruger i din dagligdag, i at trænge ned i bordpladen. Derved gøres rengøring og pletfjerning nemmere – selv dagen efter. Men du får også en højere overfladeglans end nogensinde. N-BOOST skaber en jævnere overflade med en mere intens lysreflektion. Sidst men ikke mindst gør N-BOOST teknologien farverne mere autentiske og mere intense. Kom ind i vores butik og oplev dem.

OPDAG SILESTONE – DEN ORIGINALE KVARTS OVERFLADE

Med den naturlige styrke fra kvartsen får Silestone en formidabel modstandsdygtighed mod ridser.
Silestone modstår stød bedre end noget andet materiale på markedet såsom granit eller solide overflader.
Kvarts er et af de hårdeste mineraler. Det gør Silestone enormt modstandsdygtig over for angreb udefra.