N-BOOST er en realitet.
Silestone®s revolutionerende teknologi der forbedre vores produkters DNA. Innovation der forebygger at væsker trænger ned i overfladen – og samtidig forbedrer overfladeglansen og intensiverer farverne.

AFVISER ALLE VÆSKER
Den nye Silestone N-BOOSTs væskeafvisende egenskaber forhindrer alle væsker du bruger i din dagligdag i at trænge ned i bordpladen. Den nye Silestone teknologi gør rengøring og pletfjerning nemmere – selv dagen efter.

ENESTÅENDE INNOVATION
Silestone® har en højere overfladeglans end nogensinde. N-BOOST skaber en jævnere overflade med en mere intens lysreflektion.

LANGTIDSHOLDBARE FARVER
N-BOOST teknologien gør farverne mere autentiske og mere intense. Oplev dem.

 Herunder kan du se de Silestone plader som er behandlet med N-Boost !

N-Boost er Silestone®s revolutionerende teknologi der forbedre produktets DNA. Innovation der forebygger at væsker trænger ned i overfladen – og samtidig forbedrer overfladeglansen og intensiverer farverne.

På den måde opnås yderligere væske afvisende egenskaber der forhindrer alle væsker du bruger i din dagligdag i at trænge ned i bordpladen. Derved gøres rengøring og pletfjerning nemmere – selv dagen efter.
Men du får også en højere overfladeglans end nogensinde. N-BOOST skaber en jævnere overflade med en mere intens lysreflektion.
Sidst men ikke mindst, gør N-BOOST teknologien farverne mere autentiske og mere intense. Kom ind i vores butik og oplev dem.

OPDAG SILESTONE – DEN ORIGINALE KVARTS OVERFLADE

  • Med den naturlige styrke fra kvartsen får Silestone en formidabel modstandsdygtighed mod ridser.
  • Silestone modstår stød bedre end noget andet materiale på markedet såsom granit eller solide overflader.
  • Kvarts er et af de hårdeste mineraler. Det gør Silestone enormt modstandsdygtig overfor angreb udefra.