Vinteren er over os

Drømmer du om at indfange de hvide snekrystaller. De snedækkede vidder og de tyngede træer, hvor sneen ligger som en tung dyne på de spinkle grene, så er mulighederne talrige uanset om du ønsker Marmor, Dekton eller Silestone.

I dette indlæg fokusere vi på 3 smukke og sne hvide kvarts plader fra Silestone.

Blanco Zeus

Blanco Zeus indkapsler netop vinterens hvide farver. Snefnug som daler. En verden næsten perfekt i hvidt.

Med Blanco Zeus fra Silestone serien Mytologi trækker det hvides perfektion indenfor, så er Blanco Zeus er et godt bud, på en vinterhvid plade.

Iconic serien fra Silestone har bragt os nogle af de flotteste vinterhvide plader og Iconic White er ingen undtagelse.

Knitrende hvid kvartsplade. Med eller uden Silestones revolutionerende N-Boost-teknologi, som forstærker pladen og giver den reneste, lyseste og mest strålende overflade af hvid kvarts.

Træk vinteren ind i huset, uden at tabe varmen. Kig ind og lad dig fornøje af Iconic White´s flotte og meget hvide overflader.

Den mytiske Miami White, er en flot hvid og eksklusiv kvartsplade fra Silestone serien Mytology, som omfavner de kolde, klare og smukke hvide nuancer fra vinteren.

Med sin kraftfulde hvide overflade matcher den de fleste hvide marmor typer, men er mere robust og modstandsdygtig overfor nærmest alle forhold. Derved forenes skønhed og funktionalitet.

Så med det bedste fra 2 verdener forener man både eksklusiviteten fra marmoren og farve spændvidden fra vinterens farver.

Vinteren er over os og med Silestone som uomtvisteligt er førende inden for bordplader gennem 25 år og er lavet af mere end 90 % naturlig kvarts, kan du byde de hvide farver indenfor.

Den specielle behandling, som Silestone får, underbygger dens modstandsdygtighed overfor de daglige rutiner: hverken væsker, pletter eller ridser vil være en bekymring.

Design

Silestone er synonymt med design og derfor tilbyder vi det i tre luksuriøse teksturer. Fra et fløjlsagtigt strøg til en med fylde og struktur.

Poleret : Poleret finish for mere rige og glansfyldte farver.
Volcano : Ujævn finish af ubestridelig skønhed og originalitet.
Suede : Fløjlsagtig og blød tekstur, der inspirerer til berøring.

Enkelte også med Silestone´s berømte N-Boost teknologi