Udfordring accepteret

Marmor, Granit, Silestone, Dekton og mange andre slags natur sten giver alverdens muligheder. Alligevel så er mange af vores arbejdsopgaver traditionelle og ting som vores kunder oftest efterspørger.

Men fra tid til anden kommer der en udfordring fra en kunde som vi gladelig tager imod. Eller som vi gerne siger til hinanden “Udfordring accepteret”

Sådan en opgave fik vi sidst i December og selvom det ikke er det vi laver mest af, så var det heldigvis ikke første gang, så der var en god erfaring at trække på !

Kunden ønskede sig en indfatning til sin nuværende pejs og den måtte gerne have et klassisk udtryk.

Så efter et indledende besøg hos kunden, hvor vi foretog en opmåling og fik lavet en rå-skitse, tog vi hjem og fik designet en pejse forsats til kunden i Marmor.
Vores forslag blev vel modtaget og efter kundens ønske, sat i sving med det samme.

Vi syntes selv at resultatet taler for sig selv og vi har efterfølgende fået besked fra kunden, om at de er meget tilfredse med resultatet. De glæder sig hver aften foran pejsen, over det flotte resultat.

Sidder I også med en opgave som skal laves i natur sten, uanset om det er Marmor Granit Silestone Dekton eller anden type, så står vi gerne til rådighed.

I er altid velkommen til at kontakte os.

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne udførligt ønsker til produkt, længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.
Marmor - Pejseforsats - Udfordring accepteret
Marmor - Pejseforsats - Udfordring accepteret

Utrolig flot løsning, som matcher boligen på så mange positive måder.
Bemærk, hvordan marmor løsningen falder sammen med væg og fodspark, i en højere enhed.

Godt set af kunden, at der her var en mulighed for at ændre en eksisterende løsning, til en eksklusiv og elegant løsning.

Vi håber det skaber glæde i mange år fremover.