Konferencerum - Forest Green Marmor

Green Forest Marmor er en super eksklusiv marmor plade fra Indien og en af den slags plader, man ikke ofte får lov til at sælge, da den dels er særdeles skrøbelig og dels ligger i den dyrere ende.

Derfor var det også med stor fornøjelse, at vi fik en henvendelse fra en kunde som ønskede at få lavet et konferencebord ud fra denne specifikke marmor.

Ikke alene skulle der bruges Green Forest Marmor, men marmoren skulle også skæres i kundens eget design og have for borede huller til montering af lamper.
Pladen skulle leveres med mat poleret overflade.

Ikke en typisk hverdagsopgave, men vi satte vores dygtigste stensliber og montør på opgaven. Og vi syntes at resultatet taler for sig selv.

Som tidligere nævnt er Green Forest Marmor en særdeles skrøbelig marmor. Hvor marmor normalt ligger med en trykstyrke på omkring 138 Mpa ( Svarende til ca. 20.000 psi ), så er trykstyrken for denne plade kun omkring 114 Mpa ( ca. 16500 psi ).
Det betyder at et forkert løft, et vrid eller bare et utilsigtet slag, kan få pladen til at knække.

Så hele processen med at få pladen skåret til og få for boret de ønskede huller, foregik som om det skete på toppen af en æggeskal. Men det lykkedes uden uheld og efter en vellykket transport til kunden, kunne vi sætte deres nye konferencebord ind.

Tillykke med et flot og håndværksmæssigt veludført konferencebord.

Vil du vide mere om Green Forest Marmor, kan du læse om den her : 

Se eventuelt også de andre Marmor typer vi kan tilbyde her :

Beskriv gerne udførligt ønsker til produkt, længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.
Green Forest Marmor
Green Forest Marmor
Green Forest Marmor