Flyvende marmor og granit

Granit og marmor er tungt. Tænk sig hvis man kunne levere det flyvende ?

Flyvende marmor og granit kan vi naturligvis ikke leverer, men vi kan stort set leverer dine naturstens plader, hvor du måtte ønske det.

Levering af granitplade.

Denne billede serie viser leveringen af en 280 kg granit plade og en yderligere plade til en af boligerne på Odense Havn. Pladens størrelse i sig selv, udelukkede at den fysisk kunne være i ejendommens elevator eller blive båret op gennem trappeskakten.
Derfor var eneste alternativ at løfte den ind med kran.

Sådanne et løft kan være en udfordring i sig selv, idet alene størrelsen på pladen får den til at fungere som et sejl og dermed er svær at styre under løftet.
Men kombinationen mellem et par styrereb og en dygtig kranoperatør bragte pladen op til den ønskede etage.

Her stod et par af vores stærkeste medarbejdere klar til at modtage pladen henover rækkeværket, for at få den båret ind i køkkenet, hvor den skulle fungere som køkkenets midtpunkt.

Pladen er lagt som en stor køkkenbordplade midt i køkkenet og der er nu både plads til at lave mad, samtidigt med at man kan sidde rundt om bordpladen.
Den ekstra plade, blev efterfølgende lagt som traditionel køkkenbordsplade, hvor vaske samt induktionskomfur er placeret. En genial og optimal løsning.

Resultatet blev helt efter kundens ønske og på den måde fik vi alligevel bevist at flyvende marmor og granit slet ikke er en umulighed hos Marmor og Granit

God samarbejdspartner

Da vi ikke selv har en kran, som kan række ud i den højde gør vi ofte brug af Schou kraner som sikre at vores varer havner det rigtige sted og uden skader. En god samarbejdspartner som vi sætter stor pris på !

Drømmer du også om at udskifte eller måske ny installere en tung naturstens plade, men bor et sted hvor adgangen ikke lige er den mest optimale ?

Lad ikke dine drømme blive stoppet af det ! – Vi evner at finde en løsning på de fleste udfordringer. Om vi skal i højden, i dybden, ud på det mørke vand eller noget helt andet, så bider vi gerne skeer med den udfordring.

Så tøv ikke med at kontakte os, for et tilbud på netop din drøm.

Flyvende marmor og granit