Nero Assoluto

Nero Assoluto Sydafrika

Nero Assoluto har gennem mange år været en af danskernes foretrukne granit bordplader og det er meget forståeligt, når man tager i mente hvor flot dybt sort den er naturligt og hvor gnistrende flot den bliver når den er efterbehandlet. Evt. med en poleret overflade.

Derfor var ugens projekt hos en kunde i Odense også med en forventning om et flot resultat og lad os bare indrømme, at den forventning blev fuldt indfriet.

Kundens ønske var at erstatte en ordinær og gammel laminat bordplade med en poleret Nero Assoluto bordplade. I denne bordplade skulle så monteres en Blanco 700 underlimet vask, som matchede bordpladen.

Fakta : Nero Assoluto er en sort granit, der brydes i Sydafrika. Granitten kan leveres i mange mulige overflader: Mat, Børstet / brændt, Poleret.

Blanco vasken som er brugt i køkkenet kommer fra designserien til underbygning i SILGRANIT® PuraDur®

Med Blanco SILGRANIT PuraDur får man en tidløst og elegant kummedesign. En vask som passer ind i langt de fleste projekter og hæver standarden for fremtidigt glæde ved resultatet.
SUBLINE serien står for en bred palette af vaskekummer, der gør det muligt at selv skabe det ideele vaskecenter. I SUBLINE serien er du sikret en maksimal optimeret kummestørrelse, som er veludstyret med C-overflow® overløb og InFino® afløbssystem, der er elegant integreret og let at pleje
U-version specielt designet til underbygning i højkvalitets bordplader.

Kig eventuelt på vores udvalg af Blanco vaske her:

Beskriv gerne udførligt ønsker til produkt, længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

Før

Efter

Nero Assoluto - Poleret