Dekton Tech Collection

Dekton Tech Collection

Dekton Tech Collection er skabt med henblik på at fremkalde bymiljøer i konstant transformation gennem en industriel æstetik.

Med Dektons ultrakompakte overflader, har I mulighed for at arbejde med store formater med forskellige tykkelse og designmuligheder. Den alsidighed og omfattende tilpasningsmuligheder gør det muligt for jer at føre jeres idéer ud i livet.

Dekton Tech Collection

Er en samling af jordnære farver i et industriel design. Dekton Tech vil passe fint ind i vaske, brusenicher, køkken bordplader, gulve, vægge, trapper og facader. Det er kun jeres egen fantasi som sætter grænserne.

Dekton Tech Collection - Keranium

Dekton Keranium

Dekton Keranium er en kraftig, usædvanlig, industriel, teknologisk plade.

Takket være sin rå-matte finish er Dekton´s Keranium et usædvanligt materiale, der ligner industriel metalplade. En kraftig struktur, hvor det industrielle og teknologiske træder frem.

Keranium er en meget anderledes plade, men en stilsikker og eksklusive bordplade, der for dem som vil have det rå og upoleret, vil finde at den passer fint ind i køkkenet, men også både i bad og bryggers.

Dekton Tech Collection - Keon

Dekton Keon

Dekton Keon er en plade fra Dekton Tech Collection som er lys og klar. Den bringer naturlighed og er lavet til de mest moderne miljøer. Dens brede farveudvalg giver en verden af muligheder.

En plade som vil gøre sig godt i et køkken eller i et badmiljø. Pladen fås i formatet 320 x 144 cm samt i tykkelserne 0.8cm, 1.2cm og 2cm. Det giver fremragende mulighed for at bruge pladen stort set overalt.

Jeg vil gerne kontaktes omkring : Dekton Tech Collection

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.