Opdag Silestone - Den originale kvarts overflade

Opdag Silestone®- Den originale kvarts overflade.

Silestone har været førende inden for bordplader gennem 25 år. Med mere end 90 % naturlig kvarts, der giver den styrke i overfladen, får du enestående resistente og hårdføre egenskaber, som du har brug for i dit hjem. Disse karakteristika giver de bedste muligheder, ikke alene til dit køkken, men også i badeværelset, gulve og udvendige beklædninger. Opdag dens farver, teksturer og formater med det mindste antal furer, men højeste garanti for hygiejne og let vedligeholdelse.

Opdag Silestone – Den originale kvarts overflade

Den specielle behandling, som Silestone får, underbygger dens modstandsdygtighed overfor de daglige rutiner: hverken væsker, pletter eller ridser vil være en bekymring. Den er tilgængelig i mere end 50 farver og med de forskellige teksturer og formater samt de enorme muligheder for kreativitet, der står til rådighed for dig, er ganske enkelt inspirerende.

Læs mere om Silestone, under varerne.

Kvarts.

Det perfekte materiale.
Silestone giver den følelse af fortræffelighed og funktionalitet, som dit køkken har brug for. Introducér skønheden af kvarts til dit hjem og bring elegance og livskraft ind i dine rum.

94%

Naturlig kvarts

Farver, der får dig til at blive forelsket

Det brede sortiment af farver i Silestone giver din kreativitet mere end 50 forskellige skygger at lege med og sikrer, at du kan finde præcis den farve, du leder efter. Kombinér den med dens forskellige teksturer og bring dit design til live.

Opdag Silestone – Den originale kvarts overflade

Vil du vide mere ? Besøg Silestones officielle hjemmeside her

Nogle af Silestone´s plader tilbyder også N-BOOST.

N-Boost er Silestone®s revolutionerende teknologi der forbedre produktets DNA. Innovation der forebygger at væsker trænger ned i overfladen – og samtidig forbedrer overfladeglansen og intensiverer farverne.

På den måde opnås yderligere væske afvisende egenskaber der forhindrer alle væsker du bruger i din dagligdag i at trænge ned i bordpladen. Derved gøres rengøring og pletfjerning nemmere – selv dagen efter.
Men du får også en højere overfladeglans end nogensinde. N-BOOST skaber en jævnere overflade med en mere intens lysreflektion.
Sidst men ikke mindst, gør N-BOOST teknologien farverne mere autentiske og mere intense. Kom ind i vores butik og oplev dem.

Opdag Silestone – Den originale kvarts overflade

Med den naturlige styrke fra kvartsen får Silestone en formidabel modstandsdygtighed mod ridser.

Silestone modstår stød bedre end noget andet materiale på markedet såsom granit eller solide overflader.

Kvarts er et af de hårdeste mineraler. Det gør Silestone enormt modstandsdygtig overfor angreb udefra.

Kontakt

Har du spørgsmål om dit køkken eller badeværelse, eller har du brug for flere oplysninger om vores brands?

TIP !

På Silestone kvartsplader med en mat overflade, anbefaler vi at den rengøres med store cirkelbevægelser. Det sikre nemlig at det behandlede område får samme glans som resten af pladen.

Skyl grundigt med varmt vand tilsat lidt opvaskemiddel og tør efter med en ren klud eller køkkenrulle. Undgå grove skuresvampe og stærke rengøringsmidler i den daglige rengøring.

For din daglige rengøring af Silestone, behøver du ikke at bruge nogen specielle produkter, men du bør undgå blegemidler og kemiske produkter.

Opdag Silestone – Den originale kvarts overflade

Silestone er et produkt som udvikler sig løbende og der kommer hele tiden nye designs til. Kig ind i vores butik og se de sidste nye produkter. Deres innovative, nyskabende tankegang er måske lige det, som passer ind i dit kommende køkken, bad eller andet byggeprojekt.
Vi står gerne til rådighed med gode råd og vejledning !