Opdag Silestone®- Den originale kvarts overflade.

Silestone har været førende inden for bordplader gennem 25 år. Med mere end 90 % naturlig kvarts, der giver den styrke i overfladen, får du enestående resistente og hårdføre egenskaber, som du har brug for i dit hjem. Disse karakteristika giver de bedste muligheder, ikke alene til dit køkken, men også i badeværelset, gulve og udvendige beklædninger. Opdag dens farver, teksturer og formater med det mindste antal furer, men højeste garanti for hygiejne og let vedligeholdelse.

Opdag Silestone – Den originale kvarts overflade

Den specielle behandling, som Silestone får, underbygger dens modstandsdygtighed overfor de daglige rutiner: hverken væsker, pletter eller ridser vil være en bekymring. Den er tilgængelig i mere end 50 farver og med de forskellige teksturer og formater samt de enorme muligheder for kreativitet, der står til rådighed for dig, er ganske enkelt inspirerende.

Kvarts.

Det perfekte materiale.
Silestone giver den følelse af fortræffelighed og funktionalitet, som dit køkken har brug for. Introducér skønheden af kvarts til dit hjem og bring elegance og livskraft ind i dine rum.

94%

Naturlig kvarts

Farver, der får dig til at blive forelsket

Det brede sortiment af farver i Silestone giver din kreativitet mere end 50 forskellige skygger at lege med og sikrer, at du kan finde præcis den farve, du leder efter. Kombinér den med dens forskellige teksturer og bring dit design til live.

Opdag Silestone – Den originale kvarts overflade

Vil du vide mere ? Besøg Silestones officielle hjemmeside her

Med den naturlige styrke fra kvartsen får Silestone en formidabel modstandsdygtighed mod ridser.

Silestone modstår stød bedre end noget andet materiale på markedet såsom granit eller solide overflader.

Kvarts er et af de hårdeste mineraler. Det gør Silestone enormt modstandsdygtig overfor angreb udefra.

Silestone er en overflade med lav porøsitet, hvilket garanterer, at ingen væske absorberes.

Kontakt

Har du spørgsmål om dit køkken eller badeværelse, eller har du brug for flere oplysninger om vores brands?