Opdag Silestone - Den originale kvarts overflade

Opdag Silestone®- Den originale kvarts overflade.

Silestone har været førende inden for bordplader i 25 år. Med mere end 90 % naturlig kvarts, der giver den styrke i overfladen, får du enestående resistente og hårdføre egenskaber, som du har brug for i dit hjem. Disse karakteristika giver de bedste muligheder, ikke kun til dit køkken, men også i badeværelset, gulve og udvendige beklædninger. Opdag dens farver, teksturer og formater med det mindste antal furer, men højeste garanti for hygiejne og let vedligeholdelse.

Opdag Silestone – Den originale kvarts overflade

Den specielle behandling, som Silestone får, understøtter dens modstandsdygtighed over for daglige rutiner: hverken væsker, pletter eller ridser vil være en bekymring. Den er tilgængelig i mere end 50 farver, og med de forskellige teksturer og formater samt de enorme muligheder for kreativitet, der står til rådighed for dig, er ganske enkelt inspirerende.

Læs mere om Silestone under produkterne.

Kvarts.

Det perfekte materiale.
Silestone giver den følelse af fortræffelighed og funktionalitet, som dit køkken har brug for. Introducer skønheden af kvarts til dit hjem og bring elegance og livskraft ind i dine rum.

94%

Naturlig kvarts

Farver, der får dig til at blive forelsket

Det brede sortiment af farver i Silestone giver din kreativitet mere end 50 forskellige nuancer at lege med og sikrer, at du kan finde præcis den farve, du leder efter. Kombiner den med dens forskellige teksturer og bring dit design til live.

Opdag Silestone – Den originale kvarts overflade.

Vil du vide mere? Besøg Silestones officielle hjemmeside her

N-Boost er Silestone®’s revolutionerende teknologi, der forbedrer produktets DNA. Innovationen forebygger, at væsker trænger ned i overfladen, samtidig med at den forbedrer overfladeglansen og intensiverer farverne.

På den måde opnås yderligere væskeafvisende egenskaber, der forhindrer alle væsker, du bruger i din dagligdag, i at trænge ned i bordpladen. Derved gøres rengøring og pletfjerning nemmere, selv dagen efter. Men du får også en højere overfladeglans end nogensinde. N-BOOST skaber en jævnere overflade med en mere intens lysreflektion.

Sidst men ikke mindst gør N-BOOST teknologien farverne mere autentiske og intense. Kom ind i vores butik og oplev dem.

Opdag Silestone – Den originale kvarts overflade

Med den naturlige styrke fra kvartsen får Silestone en formidabel modstandsdygtighed mod ridser.

Silestone modstår stød bedre end noget andet materiale på markedet såsom granit eller solide overflader.

Kvarts er et af de hårdeste mineraler. Det gør Silestone enormt modstandsdygtig overfor angreb udefra.

Kontakt

Har du spørgsmål om dit køkken eller badeværelse, eller har du brug for flere oplysninger om vores brands?

TIP!

På Silestone kvartsplader med en mat overflade anbefaler vi, at den rengøres med store cirkelbevægelser. Det sikrer nemlig, at det behandlede område får samme glans som resten af pladen.

Skyl grundigt med varmt vand tilsat lidt opvaskemiddel og tør efter med en ren klud eller køkkenrulle. Undgå grove skuresvampe og stærke rengøringsmidler i den daglige rengøring.

Til din daglige rengøring af Silestone behøver du ikke at bruge nogen specielle produkter, men du bør undgå blegemidler og kemiske produkter.

Opdag Silestone – Den originale kvarts overflade

Silestone er et produkt, der udvikler sig løbende, og der kommer hele tiden nye designs til. Kig ind i vores butik og se de seneste nye produkter. Deres innovative, nyskabende tankegang er måske lige det, der passer ind i dit kommende køkken, bad eller andet byggeprojekt.
Vi står gerne til rådighed med gode råd og vejledning !