Skab dit drømmekøkken med Silestone ®

Den finske skuespillerinde Alina Tomnikov har altid drømt om en smuk køkkenø. Da hun flyttede ind i sin første lejlighed, så hun straks muligheden for at forvandle køkkenet til et samlingspunkt, hvor der kunne laves mad og nydes måltider sammen. Det eksisterende køkkenø var for småt og manglede plads til både madlavning, spisning og socialt samvær.

Alina Tomnikovs drøm blev til virkelighed med en renovering af køkkenøen. Den nye ø udstråler en rolig og elegant atmosfære takket være farven Et. Calacatta Gold fra Silestone®. De grå årer og gyldne detaljer på den hvide baggrund skaber et tidløst og eksklusivt look.

Silestone® Et. Calacatta Gold: Silestone® Et. Calacatta Gold er en del af Sunlit Dreams kollektionen, der hylder naturens skønhed. Farven er inspireret af den sjældne Calacatta marmor og fås i en poleret finish. Silestone® er et stærkt og holdbart materiale med minimal vedligeholdelse, hvilket gør det perfekt til det moderne køkken.

Skab dit drømmekøkken med Silestone. Besøg Cosentino for at se flere billeder af Alina Tomnikovs køkken og udforske mulighederne med Silestone® [Cosentino hjemmeside om køkkener].

Find mere inspiration på vores Silestone side :

#Silestone #køkkenø #køkkenrenovering #aland #ditdrømmekøkken #finskhjem #design

Skab dit drømmekøkken med Silestone
Skab dit drømmekøkken med Silestone
Skab dit drømmekøkken med Silestone