Rosa Porrino

Rosa Porrino

Rosa Porrino er en lyserød granit, der er brudt i Spanien. Granittens farve fremkommer via lyserøde sten som skyldes farvningen af feltspaterne i stenen. Disse er af grove til medium korn, kompakt og uregelmæssig brud.

Denne sten er især god til bordplader, monumenter, mosaik, udvendige – indvendige væg- og gulvapplikationer, springvand, pool og vægbeklædning, trapper, vindueskarme og andre designprojekter.

Læs mere om granitten her, eller kig på vores andre granitprodukter her.

Ja tak, jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne ønsker til længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

Overflade og struktur

Granit kan leveres med forskellige overflader. Her er eksempler på 4 af mulighederne.

Mat overflade
Her fremstår granitten med en meget rå overflade, hvilket er meget populært i disse år. En ulempe ved denne overflade er dog, at den i nogen omfang kan suge fedt og væske. Det sker, fordi en mat slibning åbner granittens overflade, og derfor bør man altid mætte en matslebet granitflade med stenolie.

Børstet / brændt overflade
Overfladen minder i denne form om en kløvet skiferplade og fremstår med en let ru flade. Dog kan granit ikke sammenlignes med skifer, da granit er et meget hårdere produkt. Igen er der tale om en overflade, som vinder meget frem disse år. Ligesom den matte overflade bør den behandles med en stenolie.

Poleret overflade
Det er den helt traditionelle eller klassiske granittype, om man vil. Denne overflade suger ikke fedt og væske, da poleringen lukker granittens overflade.

Patineret overflade
En mat overflade med massere af små huller, som giver en lækker struktur i pladen.

Beskrivelse :

Navn: Rosa Porrino

Type: Granit

Farve: Lyserød

Oprindelsesland: Spanien

Anbefales til: Bordplader, monumenter, mosaik, væg og gulv, springvand, pool, trapper og vindueskarme. 

Mulige overflader: Poleret, slebet, busket, sandblæst og børstet (antik).

Andre navne: Pink Porino, Pink Porrino, Rosa Porino GL,Porinho Rosa,Rosa Angelina,Rosa Atlantico,Rosa Porina,Rosa Porinho,Rosa Porinio,Rosa Porinnho,Rose Porrino,Rosso Porinho,Rosso Porino,Rosso Porrino,Spanish Pink

Værdier

Vand absorbering :  0.30 – 0.33 Vægt %

Styrke:  112,71 – 164,0 MPa

Massefylde : 2610 kg/m3

Bøjnings styrke :   11,67 – 15,60 MPa