C·Bath – en helt ny badeværelsesoplevelse.

C·Bath er Cosentinos nye totalkoncept til redesign af badeværelset gennem design og teknologi.

C·Bath er Cosentinos omfattende tilgang til at genskabe badeværelsesrummet gennem design og teknologi. Unikke og personlige atmosfærer, med storformat væg- og gulvbeklædning og et minimum af samlinger, farver og teksturer i perfekt balance, minimalistiske håndvaske og brusekar designet i detaljer. Fremstillede produkter med state-of-the-art materialer som Silestone, Dekton og Sensa.

Forestil dig dit nye badeværelse

The Bathelier og C·Bath Studio

The Bathelier bringer eksklusive badeværelseskollektioner skabt af designere fra hele verden. C·Bath Studio viser atmosfærer designet af Cosentino for at finde dit ideelle badeværelse takket være vores omfattende portefølje af materialer og produkter.

Tidløse badeværelser designet til at leve

Det avantgardistiske design og kvaliteten af ​​Cosentino-materialer smelter sammen i tidløse badeværelser, der er skabt til at leve i. Atmosfærer designet af Cosentino, hvor kvalitet, sofistikering og et holistisk syn på rummet er i højsædet. Inspiration og løsninger til enhver dekorativ stil, der hjælper dig med at finde dit ideelle badeværelse takket være Cosentinos omfattende portefølje af materialer og produkter. Fra industriel karakter til middelhavs enkelhed. En bred vifte af rum rig på detaljer og finish, der passer til enhver stil.

Vil du vide mere om C·Bath – en helt ny badeværelsesoplevelse, så besøg Cosentino.dk for at læse mere.

Se alle de flotte Silestone og Dekton produkter.

C·Bath - en helt ny badeværelsesoplevelse
C·Bath - en helt ny badeværelsesoplevelse