Dekton industrial Collection

Dekton Industrial Colletion er skabt som en hyldest til den smukke uperfekthed i materialer og sten med forskellige grader af ældning. Organiske processer afspejlet i den rigdom og kompleksitet som oxidering og autentisk ældning giver overflader og materialer. Dektons unikke teknologi giver os værktøjerne til at udforske og designe ud af boksen og resultatet er en serie som hylder de utrolige materialer.

 – Ren gadestil –

Dekton Industrial Colletion udtryk er det rå, det uslebende industrielle udtryk. Alt er skåret ind til benet og pladen kunne sagtens være skåret direkte ud af en forladt industri fabrik.
Disse farver afspejler cement, beton og rusten metal. Hvilket er med til at forstærke pladens udtryk.

4 nye ideer

I forlængelse af den meget succesrige Dekton industrial Collection præsenterer Dekton® 4 nye ideer til at afrunde denne meget urbane kollektion. Heftigt moderne farver, der perfekt efterligner cement og beton.
Farver, som passer perfekt ind i det urbane køkken, bryggers eller andre projekter hvor det rå, uslebende og industrielle gerne må træde frem.

Dekton Industrial Collection - Laos

LAOS

Med sine mørke farver og sin slidte struktur afspejler det personligheden i det industrielle designsortiment ved at genfortolke det og vise dets mest innovative og trendy side. Æstetisk tiltalende takket være sine grå vener og varme nuancer er den kombineret med en glat mat finish, der gør den ideel til nutidens mest moderne rum.

Dekton Industrial Collection - Lunar

Lunar

En nyfortolkning af konventionel cement inspireret af industriel æstetik. Dens subtile struktur over en hvid grundton gør Lunar til en trendy farve. Mønsteret og baggrunden smelter perfekt sammen.

Dekton Industrial Collection - Soke

Soke

Inspireret af klassiske cementgulve er mønsteret og farverne blevet omhyggeligt designet. Dens struktur af realistisk vejning kombineres med en baggrund fyldt med detaljer. Forgrund og baggrund smelter perfekt takket være en række gråtoner, hvilket gør det til en alsidig farve, der tilpasser sig enhver applikation.

Dekton Industrial Collection - Trilium

Trilium

Blanding af farver inspireret af de vulkanske sten og nogle intense grå og sorte detaljer. Trillium blev skabt med op til 80% genbrugsmateriale og blev født i 2016 og blev den første økologiske farve på Dekton®.

Jeg vil gerne kontaktes omkring : Dekton Industrial Collection

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Farveblade

Ønsker du at de farver og nuancer på de ovenstående plader og flere fra Dekton industrial Collection, så besøg Dekton´s webside og find inspiration. Vi kan hjælpe med alle deres produkter.

Farveblad Laos findes her.

Farveblad Lunar findes her.

Farveblad Soke findes her

Farveblad Trilium findes her