INDUSTRIAL COLLECTION – LUNAR

Lunar er en genfortolkning af konventionel cement inspireret af industriel æstetik. Den raffinerede struktur over en hvid basetone gør Luna til en trendy farve.

Lunars mønster og baggrunden forenes perfekt i en højere harmoni.

Lunar har en mat og poleret finish, hvor det bløde, elegante og enkle finder sammen. Det betyder blandt andet, at du med Lunar får en plade der er modstandsdygtig overfor pletter. Høj modstandsdygtighed overfor ridser. Og varmeresistent. Dekton har en virkelig god modstandsdygtighed overfor høje temperaturer, uden at det påvirker den æstetiske fremtoning eller egenskaber. Varme gryder er intet problem for Dekton!

10 års garanteret kvalitet. Kunder tilbydes en 10-års garanti for Dektons køkkenbordplader.

Lunar er en optimale og eksklusive køkken bordplade, men den vil også passe fint ind både i bad og bryggers.

Kom ind i butikken og se Lunar !

Dekton Ultra Mate - Mat overflade

Lunar

Overflader :

  • Matte,
  • Grip+,
  • MAL

Tykkelse :

  • 1,2 cm.
  • 2,0 cm.
  • 0,8 cm.
  • 0,4 cm.

Pladeformat :

  • 320 x 144 cm.

Jeg vil gerne kontaktes omkring : Dekton - Lunar

Dekton er en blanding mellem glas/keramik & komposit. Dekton er bygget op af 100% mineraler (op til 25 forskellige). Pladen opbygges som en plade i fugtet sand i en kæmpe sandkasse. Flere plader sammenpresses under et 25.000.tons tryk, og smeltes til sidst sammen ved 1200 grader i en 180 meter lang ovn.

FAQ om Dekton :

Hvor meget koster Dekton ?

Prisen for Dekton varierer efter m2, tykkelse og den valgte farve. Hvis du ønsker et Dekton-tilbud, så kontakt os via kontaktformularen på denne side.

Hvilken tykkelser kan Dekton leveres i ?

Dekton kan fås i forskellige pladetykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt. Du kan vælge mellem tykkelserne 4,8,12,20 og 30 mm

Kan Dekton bruge udendørs ?

Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden.

Hvordan holder jeg min Dekton plade ren ?

Den nye Dekton-overflade er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.
Den hygiejnisk lukkede overflade sikrer en nem og hurtig daglig rengøring. Aftør blot med en klud opvredet i rent, varmt vand.

Jeg har problemer med min Silestone-bordplade. Hvor skal jeg gå hen?

Hvis du har problemer med din Silestone-bordplade, kan du kontakte os, hvorefter vi afhjælper dig med problemet.

Vil du se andre produkter ? : Opdag Dekton – Den ultra kompakte overflade

Besøg Dekton´s producentens webside : https://www.cosentino.com/da-dk/