Hvad er Dekton ?

Dekton blev lanceret i 2012 og er gennem de sidste par år blevet til dette årtis største innovation indenfor stenbordsplader.

Dekton er en sofistikeret blanding af råstoffer brugt til at producere det seneste indenfor glas og porcelæn og den højeste kvalitet af arbejdsflader i kvarts.

Dekton er baseret på den nyeste teknologi, skabt af Cosentino, som er Europas største producent af kvalitets kvartsplader. Cosentino kendes også for Silestone.

Med Dekton har vi nu et produkt, som er et fremragende alternativ til komposit. Et produkt med næsten ubegrænset anvendelsesmuligheder.

Ønsker du en varmefast bordplade, så er den nu en realitet med Dekton fra Cosentino. Dekton kan anvendes såvel ude som inde. Er syrefast og uv bestandig, så du ved den holder.

Med Dekton er det kun din egen fantasi som sætter begrænsningerne. Dekton muliggør næsten alle designs og åbner for en stor fremtidig innovation.
Kom forbi vores butik på Blækhatten 33 i Odense Sø og se de mange muligheder.

Vil du gerne være sikker på en fejlfri og optimal installering, så sikre vores årelange samarbejde med Cosentino, at vi har veluddannede medarbejdere som har både værktøjet og erfaringen med håndtering samt bearbejdning af Dekton pladerne.

Dekton
Dekton

Fusion mellem glas/keramik og komposit

Sat på spidsen er Dekton 100% mineraler ( udvalgt fra 25 forskellige slags ), som opbygges som fugtet sand i en kæmpe ramme. Den plade som kommer ud af rammen, er undervejs blevet sammenpresset under et 25.000 tons tryk og endeligt sammensmeltet i en 180 meter lang ovn, ved 1200 grader.

Det resultere i disse egenskaber :

  • Varmefaste plader. Er varmefast op til 300 grader.
  • Syrefast. Pladerne er syrefaste og hverken syre eller base kan beskadige din plade.
  • UV bestandig. Dekton er UV bestandig og kan derfor uden problemer bruges både indendørs og udendørs.
  • Ridse og slagfast. Dekton er meget modstandsdygtig over for slag og ridser mod forkant eller overfladen. Men naturligvis kan et slag eller tab med en hård genstand medføre en rids eller et hak.
    Dette går ikke under garantien.

Se også de andre flotte kollektioner.