Dekton Xgloss

Dekton Xgloss er Cosentino´s nye serie med en GLOSS, den nye, polerede overflade linje med en pragtfuld, krystallinsk glans.

Produceret med en revolutionerende teknologi, byder Xgloss på en finish med strålende funklen og den samme styrke og robusthed, som Dekton er kendt for.

Innovativ overflade

Dekton er Cosentinos innovative overflade, der afspejler de metamorfiske ændringer, som natursten gennemgår, takket være den eksklusive ”TSP”-teknologi. Den tilbyder uforlignelige funktionelle og æstetiske egenskaber, der er blevet de bedste køkkeners allierede.

Hvorfor Dekton til bordplader?

Modstandsdygtig overfor pletter. Med Xgloss får du en ikke-porøs, pletafvisende overflade til kaffe, vin, citronsaft og mange andre hverdagsprodukter.

Høj modstandsdygtighed overfor ridser. Dekton Xgloss er særdeles modstandsdygtig overfor ridser, men vi anbefaler alligevel at bruge skærebrætter for at beskytte køkkenredskaber.

Jeg vil gerne kontaktes omkring : Dekton Xgloss

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Kan Xgloss mere ?

Xgloss er bl.a. varmeresistent. Det giver dig en virkelig god modstandsdygtighed overfor høje temperaturer, uden at det påvirker den æstetiske fremtoning eller egenskaber. Varme gryder er intet problem for Dekton!

Vi garantere Xgloss´s kvalitet. Derfor får vores kunder en 10-års garanti for Dektons køkkenbordplader.

Perfekt til store overflader

Stor størrelse, store egenskaber. Med sit store format på op til 320 x 144 cm forøges designmulighederne sammen med sortimentet af anvendelser i køkkener, badeværelser, vægfliser og facader.
Dektons hoved egenskaber, såsom dens modstandsdygtighed overfor UV-stråler, lave og høje temperaturer eller kontakt med vand, giver den alsidighed til at tilpasse sig til anvendelser både indendørs og udendørs.

Vil du vide mere.

Find massere af inspiration her :

Eller kig på hvad vi kan tilbyde direkte i butikken