Helena er et onyx-inspireret design med et semitransparent udtryk i hvide og grå nuancer.

Onyx eller onyks er en varietet af mineralet kalcedon og udmærker sig ved at bestå af plane små lag af afvekslende lys, hvid eller grå, og mørk, oftest sort, farve.

Helena har en High-tech polering, højglans og overlegne vandafvisende egenskaber. Sammenholdt med pladens eksklusive fremtræden, er det med til at gøre Helena til en uovertruffen køkkenbordplade eller som væg plade i et kvalitets bad miljø.

Kig ind i vores butik og se Helena pladen fra Dekton

Helena

OVERFLADER

  • Polished

TYKKELSE

  • 1,2 cm.
  • 2,0 cm.
  • 0,8 cm.
  • 0,4 cm.

PLADEFORMAT

  • 320 x 144 cm.

Jeg vil gerne kontaktes omkring : Dekton - Helena

Dekton er en blanding mellem glas/keramik & komposit. Dekton er bygget op af 100% mineraler (op til 25 forskellige). Pladen opbygges som en plade i fugtet sand i en kæmpe sandkasse. Flere plader sammenpresses under et 25.000.tons tryk, og smeltes til sidst sammen ved 1200 grader i en 180 meter lang ovn.

FAQ om Dekton :

Hvor meget koster Dekton ?

Prisen for Dekton varierer efter m2, tykkelse og den valgte farve. Hvis du ønsker et Dekton-tilbud, så kontakt os via kontaktformularen på denne side.

Hvilken tykkelser kan Dekton leveres i ?

Dekton kan fås i forskellige pladetykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt. Du kan vælge mellem tykkelserne 4,8,12,20 og 30 mm

Kan Dekton bruge udendørs ?

Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden.

Hvordan holder jeg min Dekton plade ren ?

Den nye Dekton-overflade er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.
Den hygiejnisk lukkede overflade sikrer en nem og hurtig daglig rengøring. Aftør blot med en klud opvredet i rent, varmt vand.

Jeg har problemer med min Silestone-bordplade. Hvor skal jeg gå hen?

Hvis du har problemer med din Silestone-bordplade, kan du kontakte os, hvorefter vi afhjælper dig med problemet.

Vil du se andre produkter ? : Opdag Dekton – Den ultra kompakte overflade

Besøg Dekton´s producentens webside : https://www.cosentino.com/da-dk/