Natural Collection Xgloss

Natural Collection Xgloss er en serie af plader, inspireret af natur sten.

Hver en farve, hver en vene og hver en knist er at finde naturligt i naturen og sammensætningen af disse i en Dekton Natural Collection plade, er som at hive naturen indendørs.

Pladerne er efterbehandlet til Xgloss, som giver dybde, farvespil og en flot bland overflade.

Dekton Glacier

Glacier

Glacier er inspireret af natursten og har tynde gyldne årer over en hvid baggrund. Naturligt og lækkert design. Et genialt produkt på grund af dets polerede finish og sin sobere og subtile farve.

Dekton Fiord

Fiord

Inspireret af natursten bringer det skønheden tilbage i den mest luksuriøse creme onyx. Dens farvepalet, der går fra gul og brun til mere intense nuancer, fylder dette produkt med varme og nuancer. Veinestrukturen er organiseret på en naturlig og attraktiv måde. Dens ekstraordinære glans og design gør den til en særlig og sofistikeret farve.

Jeg vil gerne kontaktes omkring : Natural Collection Xgloss

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Dekton Tundra

Tundra

Inspireret af natursten tilbyder den en marmor-udseende farve skabt af en hvid baggrund dækket af grå vener over hele pladen. Veiningstrukturen, dens blændende glans og subtile baggrund kombineres i et fedt og ægte look.

Natural Collection Xgloss

FARVEBLADE

Ønsker du at de farver og nuancer på de ovenstående plader og flere fra Dekton fantastiske store udvalg, så besøg Dekton´s webside og find inspiration. Vi kan hjælpe med alle deres produkter.

Du finder inspiration her :

Se mere fra Dekton her :