Dekton Natural Collection

DEKTON revurderer naturen. Dens nye udvalg af farver fremhæver naturens kernekarakteristika. Farverne og de åresprængte mønstre følger karakteristikaene for naturstensformationer i perfekt harmoni og ægte elegance.

Inspiration fra jorden.

Natural Collection; inspireret af de materialer, som vi fandt i jorden, fra Calacatta og Carraramarmor til sand og nuancer af kalksten. En Dekton kollektion, der giver et frisk pust og personlighed til dit rum – med karakterististiske marmorfarver og elegancen af brune nuancer.

Nye farver

De nye farver i Natural Series søger at tilbyde den visuelle og naturlige perfektion af sten. Farver, der forstærker enhver overflade – uanset om det er indendørs eller udendørs – med et harmonisk og evigt look. Lad dig forføre af de nye Vera- og Kira -farver.

Fossil

Dekton Natural Collection, byder også på en mørk alderende sten tekstureret med fossiliseret organisme, der bringer os til oldtiden. Denne venning udskriver naturligheden i ethvert rum ved at give den ikke kun skønhed, men også særegenhed og personlighed.

Dekton Natural Collection - Fossil

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne ønsker til længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

Få yderligere inspiration

Få yderligere inspiration på Dekton´s Natural Collections webside. Den finder du her.

Opera

Inspireret af det nuværende ønske om marmorinteriør, tager Opera inspiration fra elegant italiensk Carrara -marmor og tilbyder et nyt blødt strejf, som er den nye Dekton® Velvet Texture -finish.
En simpel lysegrå åre tilføjer dybde og interesse til den cremede hvide overflade for en klassisk diskret finish, der giver en sensationel fløjlsblød berøring.

Dekton Natural Collection - Opera

Aura 15

Aura 15 fra Dekton Natural Collection, har en magnetisk attraktion. Fabelagtige vener er tydeligt tegnet på en blød afkortet hvid baggrund, der fremkalder naturlige klippeformationer.
Aura 15 er inspireret af de berømte italienske kugler Calacatta og Carrara, der med sin snoede venning matcher perfekt elegance og trend.

Dekton Natural Collection - Aura 15