Sirocco er Dekton´s tilbagevenden til den rå natur. Med genlyd af de vildeste naturstens farve vil denne farve med sikkerhed bryde ensformigheden i dit hjem, uden at det går ud over den gode base.

Sirocco har en mat og poleret finish, hvor det bløde, elegante og den gode base finder sammen.

Med denne plade får du den optimale og eksklusive køkken bordplade, som er modstandsdygtig overfor pletter. Dekton er en ikke-porøs, pletafvisende overflade til kaffe, vin, citronsaft og mange andre hverdagsprodukter.

Høj modstandsdygtighed overfor ridser. Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ridser, men vi anbefaler alligevel at bruge skærebrætter for at beskytte køkkenredskaber. Og endelig har pladen en virkelig god modstandsdygtighed overfor høje temperaturer. Varme gryder er intet problem for Dekton!

Kom ind i butikken og se Sirocco !

Dekton Ultra Mate - Mat overflade

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne ønsker til længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

Sirocco

Overflader :

  • Matte

Tykkelse :

  • 1,2 cm.
  • 2,0 cm.
  • 3,0 cm.
  • 0,8 cm.
  • 0,4 cm.

Pladeformat :

  • 320 x 144 cm.

Dekton er en blanding mellem glas/keramik & komposit. Dekton er bygget op af 100% mineraler (op til 25 forskellige). Pladen opbygges som en plade i fugtet sand i en kæmpe sandkasse. Flere plader sammenpresses under et 25.000.tons tryk, og smeltes til sidst sammen ved 1200 grader i en 180 meter lang ovn.

FAQ om Dekton :

Hvor meget koster Dekton ?

Prisen for Dekton varierer efter m2, tykkelse og den valgte farve. Hvis du ønsker et Dekton-tilbud, så kontakt os via kontaktformularen på denne side.

Hvilken tykkelser kan Dekton leveres i ?

Dekton kan fås i forskellige pladetykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt. Du kan vælge mellem tykkelserne 4,8,12,20 og 30 mm

Kan Dekton bruge udendørs ?

Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden.

Hvordan holder jeg min Dekton plade ren ?

Den nye Dekton-overflade er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.
Den hygiejnisk lukkede overflade sikrer en nem og hurtig daglig rengøring. Aftør blot med en klud opvredet i rent, varmt vand.

Jeg har problemer med min Dekton-bordplade. Hvor skal jeg gå hen?

Hvis du har problemer med din Dekton-bordplade, kan du kontakte os, hvorefter vi afhjælper dig med problemet.

Vil du se andre produkter ? : Opdag Dekton – Den ultra kompakte overflade

Besøg Dekton´s producentens webside : https://www.cosentino.com/da-dk/