Kærligheden ligger i detaljen - Coral Clay from Silestone

Kærligheden ligger i detaljen !

Ofte når man står og kigger på bordplader til køkkenet, så er det første man kigger på farve og struktur, hvilket naturligvis også har sin berettigelse.
Men for at sikre at resultatet bliver en succes, så skal man helt ned i detaljen.

Overflade, håndvask, komfur m.m. er alle ting, som skal spille sammen og tænkes ind i resultatet.
Eller sagt på en anden måde : kærligheden ligger i detaljen.

Kærligheden ligger i detaljen - Coral Clay from Silestone

Silestone Coral Clay og Dekton Keyla

I vores udstilling har vi lavet en køkken-ø, hvor der er kræset for detaljen. Selve bordpladen er en Coral Clay Silestone plade. Køkkenvasken er af samme produkt og går derfor ud i et.
Lågerne i køkken-øen er Dekton´s storsælgende Keyla plade. En plade som er inspireret af mørkt marmor med lyse striber.

Beskriv gerne udførligt ønsker til produkt, længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

Silestone Coral Clay

Silestone Coral Clay bordpladen er knust granit, der er limet sammen igen tilsat brunlige farvepigmenter, som du vil genkende som cremen fra din cappuccino. Samme unikke tone, der giver energi og positivitet.

Ekstra stærk stenplade

Silestone´s Coral Clay plade leveres med en helt lukket overflade. Silestone er en komposit bordplade af højeste kvalitet, hvilket giver dig en ekstra stærk stenbordplade.

En Silestone bordplade har en glat, blank overflade og med sin hårde lukkede overflade, er den meget velegnet til køkken brug.
Silestone bordplader har en mere ensartet og hygiejnisk lukket overflade end for eksempel marmor og granit.

Kærligheden ligger i detaljen

Dekton Kelya

Dekton Kelya som er brugt på skabslågerne i køkken-øen, er med et strøg af nøjagtighed, en tone som er inspireret af mørkt marmor med lyse striber til de mest specielle miljøer.
Det giver en eksklusiv plade med massere af flotte detaljer og en oplevelse af renhed.

Kelya stærke sider

Kelya leveres i mange forskellige tykkelser :  0.4cm 0.8cm 1.2cm 2cm, hvilket gør at man kan bruge den i mange forskellige situationer. Enten, som her, som lågeforsatser. Men også som en reel køkkenbordplade.

Og da Dekton netop er kendetegnet af høj UV-modstandsdygtighed, høj modstandsdygtighed overfor ridser, modstandsdygtig overfor pletter, høj modstandsdygtighed mod brand og varme samt modstandsdygtig overfor slitage får man en plade som kan bruges alle steder såvel inde som ude.