8 trin til den perfekte bordplade

8 trin til den perfekte bordplade installation

Sommeren er lige på trapperne, men solens varme og de lette sommerdage holder ikke ved. Og inden vi ved af det, så er efteråret lige på trapperne. Efteråret er den bedste tid på året til at starte den boligrenovering, du har udskudt!

Vær på forkant og opgrader dine bordplader før feriesæsonen. Så er du klar til at starte efter sommerferien og kan forundre dine gæster og familie, når de efterfølgende kommer på besøg.

For at hjælpe dig med at forberede din bordpladeinstallation har vi denne trin-for-trin guide, som er med til at sikre, at du ved, hvad du skal gøre og forvente i en ombygning af bordpladen.

 1. Planlægning
  • Planlægning er vigtig, når du starter ethvert projekt, og dette gælder også for installationer af bordplader. Du vil gerne være forberedt på ekstra hjælp, eller hvis der kan være forsinkelser.  Det er godt at planlægge i forvejen for at vide, at dit projekt kommer ud, lige som du ønsker det!
 2. Budget
  • Efter at have undersøgt dine muligheder og besluttet, hvad dine prioriteter er, er den næste ting, du vil gøre, at definere dit budget. At have dit budget planlagt på forhånd vil hjælpe dig med at undgå unødvendige omkostninger og guide dig gennem processen. Ved at have et tildelt beløb, vil du have en realistisk forventning om, hvad du vil kunne udrette i ethvert projekt.
 3. Kend dit rum
  • Hvis du ændrer indretningen af ​​dit køkken eller badeværelse, er det en god idé at have en plan for, hvad du ønsker og ikke ønsker til dit nye look.
   Marmor og Granit´s kyndige team vil være i stand til at yde yderligere assistance til, hvad der kan gøres, de muligheder, der ligger forude og meget mere. Nogle ting man skal tage højde for ved en totalrenovering er VVS, el-tilslutninger og trafikmønstre i boligen.
 4. Måling i hjemmet
  • Før du planlægger en aftale i et af vores showrooms, er det meget vigtigt at tage nogle mål og dimensioner af dit nuværende rum. Disse behøver ikke at være nøjagtige, men de vil give en ide om, hvor meget materiale der kræves til dit projekt for at give et tilbud.
 5. Vælg din plade
  • Dette er den sjove del: at vælge dit foretrukne bordplade materiale. Hos Marmor og Granit omfatter vores omfattende udvalg af bordpladematerialer fantastiske natursten som granit, marmor, Dekton og Silestone, som med sine holdbare kvarts og kompakte overflademuligheder sikre en lang levetid.
   Vi tilbyder materialer fra de bedste producenter i landet med et omfattende farveudvalg og talrige kantprofiler at vælge imellem for at tilføje fantastiske detaljer. Kig ind til os for at se vores brede portefølje af bordplademærker, materialer, farver og finish for at finde det perfekte match til dit hjem.
 6. Opmåling
  • Det er, når tingene bliver virkelige! Vores team planlægger både dine måle- og installationsaftaler med to ugers mellemrum på de fleste projekter. Under din måling tager vi præcise målinger for at kortlægge dit rum og for at sikre en nøjagtig pasform af dine nye bordplader ved installation. Under vores måleaftale er det vigtigt at få ryddet dine nuværende bordplader, inden vores måletekniker ankommer.
 7. Forbered dit hjem
  • På dagen for din installation er det vigtigt at rydde stier og indgange, så vores team forsigtigt kan komme ind i dit hjem med dit nye, smukke materiale.
 8. Overlad resten til os!
  • Det er tid til at læne sig tilbage og slappe af, mens vi udfører arbejdet, og vi lover, det kommer til at ske hurtigt! Dine nye bordplader bliver installeret og klar til at du kan nyde dem på ingen tid. Når arbejdet er afsluttet, vil vores installatører gennemgå jobbet sammen med dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Vi glæder os til, at du snart går i gang med de 8 trin til den perfekte bordplade! Sørg for at kontakte os , når du er klar til at starte dit projekt, og vores team vil med glæde hjælpe dig hele vejen.

8 trin til den perfekte bordplade
8 trin til den perfekte bordplade
8 trin til den perfekte bordplade

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne udførligt ønsker til produkt, længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.