Cindy Crawford vælger Dekton fra Cosentino?

Cindy Crawford vælger Dekton fra Cosentino til sit design, sit arbejde og sin familie. Med en særlig interesse for design, funktion og kvalitet er Dekton´s produkterne fra Cosentino af særlig interesse for hende.

Med Dekton er udvalget af eksklusive og særdeles flotte bordplader stort. Og Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug.

Tag et kik på udvalget fra Dekton og bliver overbevist om, at du sagtens kan finde en kvalitets bordplade som vil passe perfekt ind i dit næste køkken.

Men Dekton er ikke kun til indendørs ! Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til udendørs brug. Takket være dens modstands dygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.

Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden. Det gør den til det perfekte valg til både indendørs og udendørs anvendelser.
Og Dektons lave termiske udvidelsesfaktor gør den modstandsdygtig overfor termiske chok, når temperaturen går fra varme til ekstrem kulde. Dens naturlige modstandsdygtighed overfor frost og tø gør det til det perfekte materiale, selv i de mest ekstremt kolde miljøer.

Disse egenskaber og meget mere, gør Dekton til et produkt som gør at Cindy Crawford vælger Dekton til sit design og arbejde.

Vi kan ikke gøre dig til supermodel, men vi kan give dig samme muligheder som Cindy Crawford

Cindy Crawford Silestone Dexton