Dekton Stonika Collection

Dekton Stonika Collection

Dekton®Ⓡ Stonika imiterer naturen – og genskaber den i 4 klassiske, ultrarealistiske farver. Revolutionerende kvalitetsoverflader med smukke, levende linjer og teksturer kombineret med højeste teknologiske performance.Dekton®Ⓡ bliver et med naturen og holder for evigt.

Varme-, Stød- og Ridsefast

Dekton® Stonika er en del af XGloss-kollektionen, har de samme egenskaber og den samme modstandsdygtigtighed mod ridser. Produktets kerne og overflade performer ens ved temperaturændringer, hvilket sikrer mod revner, som typisk forårsages ved forskellig udvidelse af de to elementer.

Dekton Stonika Collection

Dekton®Ⓡ XGloss Stonika-teknologien fjerner behovet for et tykt, synligt keramisk overfladelag. Resultatet er et uforvrænget design og en langt højere renhed i de smukke, realistiske udtryk.

Perfekte Kanter

Dekton® XGloss Stonika fremstår som ét unikt stykke modsat andre produkter, som har en base og et tydeligt, glasagtigt overfladelag.Stonika har markedets tyndeste overfladelag, som gør det næsten usynligt og får det til at smelte sammen med basen. Det skaber et enklere, mere kompakt og mere modstandsdygtigt materiale.

Jeg vil gerne kontaktes omkring : Dekton Stonika Collection

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.