Dekton stormer frem i disse år. Og med god grund !

Dette high-tech, stærke og alsidige materiale blev introduceret i 2013 og år for år er Dekton blevet mere og mere populær.

Årsagerne til at dette materiale er blevet så populært er mange. Blandt andet at Dekton har en ultra kompakt overflade, som gør den unik til indendørs brug. Men da pladen samtidigt er modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.

Forskellighed i tykkelse

Dekton kan fås i stenplader af forskellige tykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt. Lige fra 4, 8 12, 20 mm til 30 mm tykkelser og sammen med at Dekton fås i stenplader i stor-format, åbnes der for masser af muligheder for designs, der tidligere var utænkelige.

Dekton stormer frem - Gode muligheder for plader i flere tykkelser

Men hvad er det så som gør at Dekton stormer frem ?

Høj UV-modstandsdygtighed

Dekton er meget modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden. Derfor er Dekton det perfekte valg til både indendørs og udendørs anvendelser.

Høj modstandsdygtighed overfor ridser

Dekton har en overflade, der er meget modstandsdygtig overfor ridser. Husholdningsredskaber vil ikke ridse den.

Modstandsdygtig overfor pletter

Dekton-overflader er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.

Høj modstandsdygtighed mod brand og varme

Dekton kan rose sig af en fremragende modstandsdygtighed overfor høje temperaturer uden at gå på kompromis med sin æstetik eller egenskaber. Varme brugsgenstande, elektriske apparater, gryder og pander kan alle placeres direkte på overfladen uden at forårsage skade.

Modstandsdygtig overfor slitage

Dekton er endnu mere modstandsdygtig overfor slitage end granit, hvilket gør det til den ideelle overflade til kommercielle anvendelser og områder med megen trafik såsom gulve og facader.

Modstandsdygtig overfor frost og tø

Dektons lave termiske udvidelsesfaktor gør den modstandsdygtig overfor termiske chok, når temperaturen går fra varme til ekstrem kulde. Dens naturlige modstandsdygtighed overfor frost og tø gør det til det perfekte materiale, selv i de mest ekstremt kolde miljøer.

Hos Dekton løber de stærkt !

Fortsat øget efterspørgsel og ekstrem høj ordreindgang på globalt plan udfordrer medio 2021 Cosentino´s produktionsplanlægning – og fabrikkerne arbejder intensivt og på fuld kapacitet for at holde trit med situationen.

Men som alle efterhånden ved, så påvirker pandemien fortsat levering af råvarer. Det har tvunget Cosentino ud i at iværksætte omfattende foranstaltninger for hele Cosentinos produktion:

De har derfor øget produktion fra 3- til 5-holds skift på fabrikkens 2 produktionslinjer, som normalt producerer ca. 1.500 råplader dagligt.

Produktion på 5-holds skift 24/7/365 er gjort muligt med tilførsel af ekstra personaleressourcer, som er oplært med fokus på både kvalitet og sikkerhed.

Cosentino har parallelt foretaget en langsigtet investering i en 3. produktionslinje, som står klar sommeren 2022. Det forventes at giver en kapacitetsøgning på 60%

Men som Dekton stormer frem må der forventes en længere leverings horisont.

Dekton Laurent

Dekton Laurent er en af grundene til at Dekton stormer frem !

Laurent er inspireret af naturstenen Port Laurent, hvor den markante farvekombination af en dramatisk, brun baggrund med åretegninger af guld på kryds og tværs skaber en utroligt flot stenplade.

Velegnet til alt fra bordplade, vægplader til brug som bardesk eller i andet udfordrende miljø, er Laurent det oplagte valg. En plade som skal ses.

Laurent fås i format: 320 x 144 cm samt tykkelserne : 0.4cm 0.8cm 1.2cm 2cm

Tilgængelig med mesh ( Trådnet bagpå pladen, for at give den yderligere styrke )

Dekton stormer frem. Her med den populære Laurent plade
Beskriv gerne udførligt ønsker til produkt, længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.