Marmor og Granit tilpasset Skandinavisk Design
Flotte og eksklusive stentyper som komplementerer det Skandinaviske Design

Tak for din henvendelse til Marmor og Granit. Vi værdsætter din interesse i vores produkter og vil reagere hurtigst muligt på din anmodning. Vi ved, at valget af materialer til dit projekt kan være svært, og vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig. Derfor vil vi gerne sikre os, at vi svarer på alle dine spørgsmål og besvarer alle dine bekymringer i tide.

Så hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker en yderligere dialog, er du mere end velkommen til at ringe til os på 63120129 eller skrive en mail til os på kontakt@marmoroggranit.dk. Vi vil være glade for at høre fra dig og hjælpe dig med at finde det perfekte produkt til dit projekt.

Marmor, Granit, Silestone og Dekton er alle materialer, som er kendt for deres skønhed og styrke.

Marmor er et natursten med enestående skønhed og karakter, og det er længe blevet brugt i højkvalitets konstruktion og design.
Granit er også et natursten med høj styrke og modstandsdygtighed overfor ridser og slid, hvilket gør det perfekt til køkkener og badeværelser.
Silestone er et kvartsmateriale med en høj modstandsdygtighed mod ridser, pletter og kemikalier, hvilket gør det til et populært valg til køkkener og badeværelser.
Dekton er et ultramodern og innovativ komponent materiale, der kombinerer de bedste egenskaber fra granit, silestone og kvartsmaterialer. Det er et ideelt valg til både indendørs og udendørs brug.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det perfekte produkt til dit projekt og til at give dig professionel service og rådgivning.

Vi kan hjælpe med :

Marmor

Marmor er med sine unikke aftegninger og naturlige motiver en af de mest forespurgte stentyper i Danmark. Med Marmor får du både elegance, holdbarehed og et unikt look til Dit projekt.

Marmor er kendt igennem tiden for sin anvendelse som byggemateriale. I historisk sammenhæng forbindes marmor ofte med hvid. Men marmor findes i et væld af forskellige farver.

Granit

Granit er et fantastisk stenprodukt, som med sin elegance og holdbarhed er velegnet i mange situationer. Fra køkkenbordplader til vindues karme finder du uden problemer en granit version som matcher dine ønsker.

Granit er en blanding af forskellige mineraler og har ofte et rødligt skær, men findes også i som blå og sort granit.

Silestone

Silestone har været førende inden for bordplader gennem 25 år. Med mere end 90 % naturlig kvarts, der giver den styrke i overfladen, får du enestående resistente og hårdføre egenskaber.

Opdag dets farver, teksturer og formater med det mindste antal furer, men højeste garanti for hygiejne og let vedligeholdelse.

Dekton

DEKTON er et langsigtet produkt for dem, der ønsker at gøre deres køkken til et unikt område. Det giver større potentiale til installation i ét stykke uden skæring, uden led og uden grænser. Det har tiltrækningen af en fuldstændig ensartet overflade, som passer perfekt ind i de forskellige designstile.

Marmor og Granit - Optegning

Planlægning og opmåling

Tag Marmor og Granit med ind allerede i planlægning- og opmålings- fasen. Med vores store viden og mange års erfaring, kan vi bidrage med kvalificeret hjælp og sikre at Du ikke får lavet en dyrere løsning end nødvendigt er. Vi kommer også gerne med forslag og kreative muligheder, som måske kan tilføje Jeres drømme et ekstra løft !
Er vi med til at måle op garantere vi også at de modtagede vare passer perfekt.

Marmor og Granit - Montering og klargøring

Montering og klargøring

Marmor og Granit´s dygtige håndværkere står klar til at hjælpe Dig med montering og klargøring af dine nye stenprodukter. Med vores medarbejdere er du sikret en håndværksmæssig korrekt montering og vi går ikke før tingene er på plads.

Vi viser dig også gerne hvordan du fremadrettet vedligeholder dine nye produkter på den mest hensigtsmæssige måde, så du kan få glæde af dem i mange år.

Marmor og Granit - Reetablering og renovering

Reetablering og renovering

Har uheldet været ude og skal køkken eller bad reetableres. Måske endda ligefrem renoveres, så kan Marmor og Granit også hjælpe dig her.
Vi er ofte i stand til at finde et stenprodukt magen eller meget tæt på det eksisterende, hvis der skal reetableres.
Skal der istedet renoveres kan vi både finde produkter som ligner det oprindelige eller måske endda hjælpe med noget mere nyt og tidsvarende.

Hvorfor os ?

Vi har værktøjet !

At arbejde med natursten kræver det helt rigtige værktøj og en indgående viden om hvordan det skal bruges. Vi har både håndværkere og stenhuggere til rådighed, som magter begge dele.
Derfor kan vi altid levere et kvalitetsmæssigt højt resultat !

Certificerede medarbejdere

Både vores stenhugger og håndværkere, har mange års erfaring og uddannelse indenfor deres respektive områder. Det er med til at sikre Dig i at vores arbejde altid afleveret som bedste resultat, til Din tilfredsstillelse.

Konkurrence dygtige priser

Marmor og Granit køber ind fra hele verden og i store partier. Det er med til at sikre Dig en konkurrence dygtig pris sammen med et godt kvalitets produkt.
Hos os hører pris og kvalitet sammen. Men det behøver ikke nødvendigvis at betyde dyrt !

Garanti for ordenligt arbejde

Har du Marmor og Granit med i din opmåling og opsætning, har du også en garanti for veludført arbejde. Vi går ikke før arbejdet er udført håndværksmæssigt korrekt og du som kunde er tilfreds.

50 års erfaring

Samlet har Marmor og Granit´s håndværkere og stenhuggere mere end 50 års erfaring. Det er Din garanti for en høj faglig betjening og udførelse. På den måde er Du altid sikret det bedste resultat !

God kundeservice

Hos Marmor og Granit vil vi altid gerne vores kunder det bedste. Vi mener at dialog er den bedste vej frem og står derfor altid gerne til rådighed for spørgsmål. Både før og efter køb.

Udvalgte opgaver

Vi leverer trappetrin i skridsikker granit

Vindueskarme i marmor og granit

Montering af vaske i stenplader

Salg og levering af alverdens stentyper

Vi er med fra start til slut

Alle former for skæring i marmor og granitplader

Samarbejdspartnere