Cosentino har lanceret deres seneste produkt i Dekton-linjen: Malibu KC fra Silverkoast-kollektionen. Malibu KC er inspireret af de smukke strande i Malibu, Californien og har en poleret ( Xgloss ) overflade med subtile og delikate årer på en elfenbenhvid baggrund. Kollektionen Silverkoast er kendt for at have naturlige og elegante designs, der er inspireret af kystlandskaber, og det er en perfekt pasform til dem, der ønsker at bringe kystens skønhed ind i deres hjem.

Dekton er et materiale, der er kendt for sin holdbarhed og alsidighed. Det er modstandsdygtigt over for ridser, pletter og varme, og det er også UV-resistent med en lav vandabsorption, hvilket gør det egnet til både indendørs og udendørs brug. Cosentino tilbyder også en række forskellige overflader til Dekton, herunder deres Xgloss overflade, der giver en ekstra glansfuld finish.

Malibu KC er ikke kun en æstetisk smuk løsning, men også en praktisk og holdbar mulighed, der kan modstå hverdagens udfordringer. Dens modstandsdygtighed over for ridser, pletter og UV-stråler betyder, at den vil holde sig smuk og lige så god som ny i mange år fremover.

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne ønsker til længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

Malibu kC

Overflader :

  • Poleret

Tykkelse :

  • 0,4 cm.
  • 0,8 cm.
  • 1,2 cm.
  • 2,0 cm.

Pladeformat :

  • 327 x 147 cm.

Dekton er en blanding mellem glas/keramik & komposit. Dekton er bygget op af 100% mineraler (op til 25 forskellige). Pladen opbygges som en plade i fugtet sand i en kæmpe sandkasse. Flere plader sammenpresses under et 25.000.tons tryk, og smeltes til sidst sammen ved 1200 grader i en 180 meter lang ovn.

FAQ om Dekton :

Hvor meget koster Dekton Malibu kC?

Prisen for Dekton varierer efter m2, tykkelse og den valgte farve. Hvis du ønsker et Dekton-tilbud, så kontakt os via kontaktformularen på denne side.

Hvilken tykkelser kan Dekton leveres i ?

Dekton kan fås i forskellige pladetykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt. Du kan vælge mellem tykkelserne 4,8,12,20 og 30 mm

Kan Dekton Malibu kC bruges udendørs ?

Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden.

Hvordan holder jeg min Dekton plade ren ?

Den nye Dekton-overflade er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.
Den hygiejnisk lukkede overflade sikrer en nem og hurtig daglig rengøring. Aftør blot med en klud opvredet i rent, varmt vand.

Jeg har problemer med min Malibu Kc-bordplade. Hvor skal jeg gå hen?

Hvis du har problemer med din Malibu Kc-bordplade, kan du kontakte os, hvorefter vi afhjælper dig med problemet.

Vil du se andre produkter ? : Opdag Dekton – Den ultra kompakte overflade

Besøg Dekton´s producentens webside : https://www.cosentino.com/da-dk/