Cosentino har netop lanceret deres nyeste Dekton-nyhed, Dunna, en cremefarvet overflade, der passer perfekt til både indendørs og udendørs projekter. Dunna er en del af Basiq Xgloss-kollektionen og er ideel til at kombinere med andre nuancer og teksturer for at skabe en smuk, afbalanceret stil.

Dekton Xgloss er Cosentino’s nye serie med en krystallinsk glans, der tilbyder en spejllignende finish, der kan bringe et nyt niveau af elegance til ethvert rum. Med sin revolutionerende teknologi giver Xgloss en finish med strålende funklen og den samme styrke og robusthed, som Dekton er kendt for. Xgloss-serien er også ekstremt modstandsdygtig over for ridser, høje temperaturer, UV-lys og pletter.

Med Dunna fra Basiq Xgloss-kollektionen har Cosentino skabt en overflade, der passer perfekt til moderne interiører og eksteriører. Dunna er en alsidig farve, der kan kombineres med en række forskellige stilarter og farver. Det er også vigtigt at bemærke, at Dekton er en ekstremt holdbar og stærk overflade, der kan modstå barske vejrforhold og højt trafikerede områder.

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne ønsker til længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

Dunna

Overflader :

  • Poleret

Tykkelse :

  • 0,8 cm.
  • 1,2 cm.
  • 2,0 cm.

Pladeformat :

  • 323 x 145 cm.

Dekton er en blanding mellem glas/keramik & komposit. Dekton er bygget op af 100% mineraler (op til 25 forskellige). Pladen opbygges som en plade i fugtet sand i en kæmpe sandkasse. Flere plader sammenpresses under et 25.000.tons tryk, og smeltes til sidst sammen ved 1200 grader i en 180 meter lang ovn.

FAQ om Dekton :

Hvor meget koster Dekton ?

Prisen for Dekton varierer efter m2, tykkelse og den valgte farve. Hvis du ønsker et Dekton-tilbud, så kontakt os via kontaktformularen på denne side.

Hvilken tykkelser kan Dekton leveres i ?

Dekton kan fås i forskellige pladetykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt. Du kan vælge mellem tykkelserne 4,8,12,20 og 30 mm

Kan Dekton Dunna bruges udendørs ?

Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden.

Hvordan holder jeg min Dekton plade ren ?

Den nye Dekton-overflade er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.
Den hygiejnisk lukkede overflade sikrer en nem og hurtig daglig rengøring. Aftør blot med en klud opvredet i rent, varmt vand.

Jeg har problemer med min Dunna-bordplade. Hvor skal jeg gå hen?

Hvis du har problemer med din Dunna-bordplade, kan du kontakte os, hvorefter vi afhjælper dig med problemet.

Vil du se andre produkter ? : Opdag Dekton – Den ultra kompakte overflade

Besøg Dekton´s producentens webside : https://www.cosentino.com/da-dk/