Cosentino’s seneste nyhed, Reverie, fra Onirika-kollektionen er en fantastisk genfortolkning af den dyrebare Paonazzo-stens ikoniske egenskaber. Med tykke åretegninger i gradueringer af lysegrå og flødeagtige nuancer, samt en lækker rusten terrakotta og diskrete mørkeblå nuancer, giver Reverie et smukt og raffineret udtryk i ethvert rum.

Reverie er ideel til køkkenbordplader, vægpaneler, gulve og andre overflader takket være Dektons ekstreme holdbarhed og styrke. Dekton er en innovativ overflade, der er kendt for sin modstandsdygtighed overfor ridser, høje temperaturer, UV-lys, pletter og meget mere.

Med Reverie tilbyder Cosentino en velvet finish, der er en god kontrast til de mere skinnende overflader, der ofte ses i hjemmet. Med dens farverige, men alligevel subtile design, er Reverie en allround-overflade, der passer til en række forskellige stilarter og indretningsmuligheder.

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne ønsker til længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

Reverie

Overflader :

  • Velvet

Tykkelse :

  • 0,4 cm.
  • 0,8 cm.
  • 1,2 cm.
  • 2,0 cm.

Pladeformat :

  • 327 x 147 cm.

Dekton er en blanding mellem glas/keramik & komposit. Dekton er bygget op af 100% mineraler (op til 25 forskellige). Pladen opbygges som en plade i fugtet sand i en kæmpe sandkasse. Flere plader sammenpresses under et 25.000.tons tryk, og smeltes til sidst sammen ved 1200 grader i en 180 meter lang ovn.

FAQ om Dekton :

Hvor meget koster Dekton Reverie?

Prisen for Dekton varierer efter m2, tykkelse og den valgte farve. Hvis du ønsker et Dekton-tilbud, så kontakt os via kontaktformularen på denne side.

Hvilken tykkelser kan Dekton leveres i ?

Dekton kan fås i forskellige pladetykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt. Du kan vælge mellem tykkelserne 4,8,12,20 og 30 mm

Kan Dekton Reverie bruges udendørs ?

Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden.

Hvordan holder jeg min Dekton plade ren ?

Den nye Dekton-overflade er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.
Den hygiejnisk lukkede overflade sikrer en nem og hurtig daglig rengøring. Aftør blot med en klud opvredet i rent, varmt vand.

Jeg har problemer med min Reverie-bordplade. Hvor skal jeg gå hen?

Hvis du har problemer med din Dekton-bordplade, kan du kontakte os, hvorefter vi afhjælper dig med problemet.

Vil du se andre produkter ? : Opdag Dekton – Den ultra kompakte overflade

Besøg Dekton´s producentens webside : https://www.cosentino.com/da-dk/