VK02 Averio er Cosentino’s nyeste Dekton produkt. VK02 Averio fra kollektionen Pietra kode, er en vidunderlig tilføjelse til sortimentet af holdbare og smukke bordplade- og badeværelsesmuligheder. Med en let beige nuance og en ekstremt naturlig finish er VK02 Averio inspireret af det italienske Avorio-stenmateriale, der er karakteriseret ved tilstedeværelsen af fossile skaller. VK02 Averios design gør det særligt velegnet til applikationer, hvor der er behov for mønstre, der går i forlængelse af kanterne.

Dekton er en revolutionerende teknologi inden for overfladematerialer, der giver mulighed for at skabe ekstremt holdbare, stærke og modstandsdygtige overflader, der kan modstå høje temperaturer, ridser, pletter og meget mere. Med en imponerende slidstyrke og enestående modstandsdygtighed over for eksterne påvirkninger, er Dekton et populært valg til bordplader og badeværelser.

VK02 Averio er en del af Dekton’s Pietra kode kollektion, der har fokus på at skabe overflader, der ligner naturlige stenmaterialer. Den lette beige farve og naturlige finish på VK02 Averio gør det til et populært valg til bordplader og badeværelser, hvor der er behov for en stilfuld, men også holdbar overflade.

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne ønsker til længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

Vk02 Avorio

Overflader :

  • Mat

Tykkelse :

  • 0,8 cm.
  • 1,2 cm.
  • 2,0 cm.

Pladeformat :

  • 323 x 145 cm.

Dekton VK02 Averio er en blanding mellem glas/keramik & komposit. Dekton er bygget op af 100% mineraler (op til 25 forskellige). Pladen opbygges som en plade i fugtet sand i en kæmpe sandkasse. Flere plader sammenpresses under et 25.000.tons tryk, og smeltes til sidst sammen ved 1200 grader i en 180 meter lang ovn.

FAQ om Dekton :

Hvor meget koster Dekton ?

Prisen for Dekton VK02 Averio varierer efter m2, tykkelse og den valgte farve. Hvis du ønsker et Dekton-tilbud, så kontakt os via kontaktformularen på denne side.

Hvilken tykkelser kan Dekton leveres i ?

Dekton kan fås i forskellige pladetykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt. Du kan vælge mellem tykkelserne 4,8,12,20 og 30 mm

Kan Dekton bruge udendørs ?

Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden.

Hvordan holder jeg min Dekton plade ren ?

Den nye Dekton-overflade er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.
Den hygiejnisk lukkede overflade sikrer en nem og hurtig daglig rengøring. Aftør blot med en klud opvredet i rent, varmt vand.

Jeg har problemer med min Dekton VK02 Averio -bordplade. Hvor skal jeg gå hen?

Hvis du har problemer med din Dekton-bordplade, kan du kontakte os, hvorefter vi afhjælper dig med problemet.

Vil du se andre produkter ? : Opdag Dekton – Den ultra kompakte overflade

Besøg Dekton´s producentens webside : https://www.cosentino.com/da-dk/