Marina fra produktserien Dekton – Silverkoast er en imponerende overflade, der er inspireret af det finurlige saltmønstre, som lavvandet efterlader på sand og sten. Overfladen har en unik og smuk tekstur, der giver et flot visuelt udtryk. De hvide linjer på en hvid base er perfekt afbalanceret med de grå årer, som skaber et asymmetrisk mønster. Marina (Velvet) er et fantastisk valg til enhver boligindretning, som ønsker at skabe en moderne og elegant atmosfære.

Dekton er en revolutionerende overflade, der er fremstillet ved hjælp af en teknologisk avanceret produktionsteknik, der skaber en stærk og holdbar overflade. Denne teknologi gør det muligt at skabe overflader, der er modstandsdygtige over for ridser, varme, kulde og UV-stråling. Overfladen er også utrolig modstandsdygtig over for pletter og kemikalier, hvilket gør den nem at rengøre og vedligeholde.

Marina fra produktserien Dekton – Silverkoast er ideel til mange forskellige anvendelsesområder i hjemmet, såsom køkkenbordplader, badeværelsesvægge, gulve, trapper og meget mere. Overfladen er alsidig og kan anvendes i både indendørs og udendørs miljøer, og den er også meget velegnet til store offentlige bygninger og projekter.

Kom ind i butikken og se Marina !

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne ønsker til længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

Marina

Overflader :

  • Matte

Tykkelse :

  • 0,4 cm.
  • 0,8 cm.
  • 1,2 cm.
  • 2,0 cm.

Pladeformat :

  • 327 x 147 cm.

Dekton er en blanding mellem glas/keramik & komposit. Dekton er bygget op af 100% mineraler (op til 25 forskellige). Pladen opbygges som en plade i fugtet sand i en kæmpe sandkasse. Flere plader sammenpresses under et 25.000.tons tryk, og smeltes til sidst sammen ved 1200 grader i en 180 meter lang ovn.

FAQ om Dekton :

Hvor meget koster Dekton ?

Prisen for Dekton varierer efter m2, tykkelse og den valgte farve. Hvis du ønsker et Dekton-tilbud, så kontakt os via kontaktformularen på denne side.

Hvilken tykkelser kan Dekton leveres i ?

Dekton kan fås i forskellige pladetykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt. Du kan vælge mellem tykkelserne 4,8,12,20 og 30 mm

Kan Dekton bruge udendørs ?

Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden.

Hvordan holder jeg min Dekton plade ren ?

Den nye Dekton-overflade er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.
Den hygiejnisk lukkede overflade sikrer en nem og hurtig daglig rengøring. Aftør blot med en klud opvredet i rent, varmt vand.

Jeg har problemer med min Silestone-bordplade. Hvor skal jeg gå hen?

Hvis du har problemer med din Silestone-bordplade, kan du kontakte os, hvorefter vi afhjælper dig med problemet.

Vil du se andre produkter ? : Opdag Dekton – Den ultra kompakte overflade

Besøg Dekton´s producentens webside : https://www.cosentino.com/da-dk/