Somnia er et innovativt produkt fra Cosentino, der er designet til at højne skønheden i ethvert rum.

Produktet er fremstillet med avanceret teknologi og er yderst holdbart, hvilket gør det perfekt til både indendørs og udendørs brug. De fascinerende detaljer i varme brune og rustne hvide farver, der smelter sammen med en dyb sort farve i et gitter af fine linjer, skaber en imponerende visuel effekt, der er både tidløs og moderne.

En af nøglefordelene ved Dekton Somnia er dens modstandsdygtighed over for UV-stråler, ridser, pletter og ekstreme temperaturer. Den ikke-porøse overflade forhindrer væksten af ​​bakterier og gør det let at rengøre og vedligeholde. Materialet er også yderst modstandsdygtigt over for slag og revner eller splitter ikke let, hvilket gør det ideelt til brug i områder med høj trafik.

Dekton Somnia fås i en række tykkelser og finish, hvilket gør det velegnet til forskellige anvendelser, herunder gulve, bordplader, facader og vægbeklædning. Med sin unikke kombination af stil og holdbarhed er Dekton Somnia det perfekte valg for dem, der ønsker en elegant og lavvedligeholdelses overflade, der vil holde i mange år fremover.

Kom ind i butikken og se Dekton Somnia !

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne ønsker til længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

Somnia

Overflader :

  • Matte

Tykkelse :

  • 0,4 cm.
  • 0,8 cm.
  • 1,2 cm.
  • 2,0 cm.

Pladeformat :

  • 321 x 144 cm.
  • 322 x 145 cm.

Dekton er en blanding mellem glas/keramik & komposit. Dekton er bygget op af 100% mineraler (op til 25 forskellige). Pladen opbygges som en plade i fugtet sand i en kæmpe sandkasse. Flere plader sammenpresses under et 25.000.tons tryk, og smeltes til sidst sammen ved 1200 grader i en 180 meter lang ovn.

FAQ om Dekton :

Hvor meget koster Dekton ?

Prisen for Dekton varierer efter m2, tykkelse og den valgte farve. Hvis du ønsker et Dekton-tilbud, så kontakt os via kontaktformularen på denne side.

Hvilken tykkelser kan Dekton leveres i ?

Dekton kan fås i forskellige pladetykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt. Du kan vælge mellem tykkelserne 4,8,12,20 og 30 mm

Kan Dekton bruge udendørs ?

Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden.

Hvordan holder jeg min Dekton plade ren ?

Den nye Dekton-overflade er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.
Den hygiejnisk lukkede overflade sikrer en nem og hurtig daglig rengøring. Aftør blot med en klud opvredet i rent, varmt vand.

Jeg har problemer med min Silestone-bordplade. Hvor skal jeg gå hen?

Hvis du har problemer med din Silestone-bordplade, kan du kontakte os, hvorefter vi afhjælper dig med problemet.

Vil du se andre produkter ? : Opdag Dekton – Den ultra kompakte overflade

Besøg Dekton´s producentens webside : https://www.cosentino.com/da-dk/