Marmor polish – 250 ml

Marmor polish til behandling og pleje af marmor og andre hårde, ikke porøse overflader som sten og fliser. Den glatte og blanke voksbelægning vil beskytte mod spild af de fleste væsker. Spild af væsker, der indeholder alkohol, kan langsomt opløse voksen og bør derfor tørres af så hurtigt som muligt.

Marmor polish - 250 ml

Instruktioner

Påfør polishen med en blød klud på en ren og tør overflade i et jævnt lag. Lad tørre og polér med en ren, blød klud. Skift ofte klude, når du polerer større områder. Tør overfladen til daglig vedligeholdelse med en fugtig klud

Erklæring

Nordicare Marmor polish – 250 ml indeholder: Udvalgte voksarter, silikoneolie, mulsifiers, alifatiske carbonhydrider, deioniseret vand og konserveringsmiddel.

Advarsel:

Opbevares utilgængeligt for børn

Hvis indtaget:

Ring straks til 1-1-2 eller en læge. Fremkald IKKE opkast. Hvis det er nødvendigt med lægehjælp, skal du have en produktbeholder eller etiket til hånden.

Størrelser :

250 ml og 500 ml

Læs mere

Læs mere om Nordicare Marmor polish hos producenten.

Alternativt, så se hvad vi ellers kan tilbyde af rengøring og pleje produkter til dine natursten.
Besøg vores side omkring dette her :

Hvorfor holde Marmor rent ?

Marmor er efter manges mening det mest storslåede og smukkeste materiale. Men marmorens skønhed bliver samtidigt ledsaget af materialets følsomhed overfor ydre påvirkninger.

Så for at imødekomme en vedvarende glæde over sine marmor produkter, er det vigtigt straks sørger for at tørre de væsker af, der har ramt marmoren. På den måde imødegår man misfarvning og nedbrydning af kalken i marmoren.

Marmor kræver den højeste grad af pleje. Vær forsigtig med væsker som kaffe, te, vin (alkohol i almindelighed), olie, sure frugter (citron, appelsin) og juice.
Udover almindelig rengøring med en hårdt opvredet klud, vil du optimere plejen af din marmor med jævnligt brug af Marmor polish.

Fordelen ved Polish evt. med porefylder (ikke indtrængende) er at belægningen lægger sig på overfladen som en film og trænger kun ind i store, åbne porer, medmindre stenen først er behandlet med en porefylder, hvilket trænger længere ned i porerne. På den måde undgås at væske, snavs og skidt trænger ind i marmorens porer.