Dektons Pietra Kode-serie introducerer det nyeste tilføjelse til deres produktlinje, VK01 Nebbia. Denne alsidige farve er perfekt til facader, gulve og indvendige og udvendige beklædninger. Med en fintkornet hvid cremet base med varme taupe nuancer, tilbyder VK01 Nebbia et unikt og elegant udseende, der er ideelt til moderne designs.

Inspirationen bag VK01 Nebbia kommer fra Grigio Alpi, en type Vicenza-sten, der har været udvundet siden romertiden. VK01 Nebbia er en reinterpretation af denne klassiske sten og har makrofossiler, der giver den en særlig tekstur. Dette design er særligt egnet til anvendelser, hvor mønsterkontinuitet i kanterne er påkrævet.

Pietra Kode-serien er en reinterpretation af den tidløse skønhed af tre klassiske italienske sten: Vicenza, Travertine og Ceppo di Gré. Hver af disse naturlige sten er afkodet og kodet igen inden for tre Dekton® betonserier, der forbedrer deres egenskaber og muligheder for arkitektur og design. Med hver farve trækker Pietra Kode den moderne elegance ind i designet, med rige nuancer og teksturer, der skaber en sensorisk oplevelse ud over, hvad øjet kan se.

Den kulstofneutrale Dekton®-overflade gør det muligt at bruge kollektionen i en næsten ubegrænset række indendørs og udendørs anvendelser. Med dens holdbare og lette vedligeholdelsemæssige egenskaber er VK01 Nebbia og Pietra Kode-serien perfekt til både private og kommercielle projekter. Uanset om det er en moderne kontorbygning eller et luksuriøst hjem, giver Pietra Kode-serien en sofistikeret og praktisk løsning til enhver designopgave.

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne ønsker til længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

VK01 Nebbia

Overflader :

  • Mat

Tykkelse :

  • 0,8 cm.
  • 1,2 cm.
  • 2,0 cm.

Pladeformat :

  • 323 x 145 cm.

Dekton er en blanding mellem glas/keramik & komposit. Dekton er bygget op af 100% mineraler (op til 25 forskellige). Pladen opbygges som en plade i fugtet sand i en kæmpe sandkasse. Flere plader sammenpresses under et 25.000.tons tryk, og smeltes til sidst sammen ved 1200 grader i en 180 meter lang ovn.

FAQ om Dekton :

Hvor meget koster Dekton Vk01 Nebbia ?

Prisen for Dekton varierer efter m2, tykkelse og den valgte farve. Hvis du ønsker et Dekton-tilbud, så kontakt os via kontaktformularen på denne side.

Hvilken tykkelser kan Dekton leveres i ?

Dekton kan fås i forskellige pladetykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt. Du kan vælge mellem tykkelserne 4,8,12,20 og 30 mm

Kan Dekton bruge udendørs ?

Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden.

Hvordan holder jeg min Dekton plade ren ?

Den nye Dekton-overflade er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.
Den hygiejnisk lukkede overflade sikrer en nem og hurtig daglig rengøring. Aftør blot med en klud opvredet i rent, varmt vand.

Jeg har problemer med min Vk01 Nebbia-bordplade. Hvor skal jeg gå hen?

Hvis du har problemer med din Vk01 Nebbia -bordplade, kan du kontakte os, hvorefter vi afhjælper dig med problemet.

Vil du se andre produkter ? : Opdag Dekton – Den ultra kompakte overflade

Besøg Dekton´s producentens webside : https://www.cosentino.com/da-dk/