TK06 Marmorio. Cosentino som er et af verdens førende mærker inden for kompakt overfladeteknologi, har lanceret sit nyeste produkt i Dekton serien Pietra Kode: TK06 Marmorio. Dette produkt er inspireret af den naturlige sten, Travertino Navona, som udvindes nær Tivoli øst for Rom.

TK06 Marmorio har en let striberet struktur med fyldte porer, der giver et elegant, lyst og let udseende til ethvert design. Dekton teknologien skaber en overflade med en høj modstandsdygtighed over for ultraviolet stråling, ridser, slid og temperaturudsving. Og sammen med dens alsidige design er TK06 Marmorio velegnet til en bred vifte af applikationer såsom køkkenbordplader, badeværelsesbeklædning og vægge.

Produktserien Pietra Kode er kendt for at tilbyde overflader med en naturlig stenstruktur. Denne serie bruger avanceret teknologi til at genskabe de karakteristiske træk ved naturlige sten, men med fordelene ved Dektons holdbarhed og modstandsdygtighed. Pietra Kode-serien har også forskellige farver og teksturer. Du finder næsten altid noget som tilfredsstiller dine behov og ønsker.

Dekton er en del af Cosentino-gruppen, som er en global producent og distributør af innovative overfladebelægninger til både arkitektur og design. Cosentino blev grundlagt i 1979 i Spanien og har siden vokset sig til en global virksomhed, der er til stede i mere end 80 lande. Cosentino er kendt for at have revolutioneret verden af stenindustrien ved at skabe materialer, der kombinerer høj æstetik og holdbarhed med avancerede teknologier

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne ønsker til længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

TK06 Marmorio

Overflader :

  • Mat

Tykkelse :

  • 0,8 cm.
  • 1,2 cm.
  • 2,0 cm.

Pladeformat :

  • 323 x 145 cm.

Dekton TK06 Marmorio er en blanding mellem glas/keramik & komposit. Dekton er bygget op af 100% mineraler (op til 25 forskellige). Pladen opbygges som en plade i fugtet sand i en kæmpe sandkasse. Flere plader sammenpresses under et 25.000.tons tryk, og smeltes til sidst sammen ved 1200 grader i en 180 meter lang ovn.

FAQ om Dekton :

Hvor meget koster Dekton ?

Prisen for Dekton varierer efter m2, tykkelse og den valgte farve. Hvis du ønsker et Dekton-tilbud, så kontakt os via kontaktformularen på denne side.

Hvilken tykkelser kan Dekton leveres i ?

Dekton kan fås i forskellige pladetykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt. Du kan vælge mellem tykkelserne 4,8,12,20 og 30 mm

Kan Dekton bruge udendørs ?

Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden.

Hvordan holder jeg min Dekton TK06 Marmorio plade ren ?

Den nye Dekton-overflade er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.
Den hygiejnisk lukkede overflade sikrer en nem og hurtig daglig rengøring. Aftør blot med en klud opvredet i rent, varmt vand.

Jeg har problemer med min Dekton TK06 Marmorio-bordplade. Hvor skal jeg gå hen?

Hvis du har problemer med din Dekton-bordplade, kan du kontakte os, hvorefter vi afhjælper dig med problemet.

Vil du se andre produkter ? : Opdag Dekton – Den ultra kompakte overflade

Besøg Dekton´s producentens webside : https://www.cosentino.com/da-dk/