Cosentino præsenterer deres nye produkt VK04 Grafite fra kollektionen Pietra Kode. Med en mørk baggrund i sort og grå nuancer, indsprøjtet med hvide og røde sky-lignende pletter, tolker denne tekstur den fine kornede struktur af mørk kalksten på en ny måde. VK04 Grafite er ideel til anvendelse, hvor mønsterkontinuitet i kanterne er påkrævet.

Pietra Kode kollektionen er en del af Cosentinos DEKTON serie, der omfatter tre serier: Vicenza Kode, Travertine Kode og Ceppo Kode. Med serierne har Cosentino inkorporeret Vitruvius’ principper for den perfekte by og givet dem nyt liv, så de svarer til nutidens arkitektur og design. Kollektionen præsenterer italienske sten fra fortiden i en moderne kontekst, og deres skønhed har udviklet sig gennem århundreder til at forbinde klassicisme og modernitet.

VK04 Grafite er ideel til at skabe en stilfuld og sofistikeret atmosfære i et rum, hvor det kan kombineres med andre farver og teksturer for at skabe en harmonisk helhed. Kollektionen er et godt valg til både private og offentlige rum, da den er slidstærk og let at vedligeholde. Med Cosentinos fokus på kvalitet og holdbarhed kan man være sikker på at få et produkt, der vil holde i mange år fremover.

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne ønsker til længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

VK04 Grafite

Overflader :

  • Mat

Tykkelse :

  • 0,8 cm.
  • 1,2 cm.
  • 2,0 cm.

Pladeformat :

  • 321 x 144 cm.

Dekton er en blanding mellem glas/keramik & komposit. Dekton er bygget op af 100% mineraler (op til 25 forskellige). Pladen opbygges som en plade i fugtet sand i en kæmpe sandkasse. Flere plader sammenpresses under et 25.000.tons tryk, og smeltes til sidst sammen ved 1200 grader i en 180 meter lang ovn.

FAQ om Dekton :

Hvor meget koster Dekton ?

Prisen for Dekton varierer efter m2, tykkelse og den valgte farve. Hvis du ønsker et Dekton-tilbud, så kontakt os via kontaktformularen på denne side.

Hvilken tykkelser kan Dekton leveres i ?

Dekton kan fås i forskellige pladetykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt. Du kan vælge mellem tykkelserne 4,8,12,20 og 30 mm

Kan Dekton bruge udendørs ?

Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden.

Hvordan holder jeg min Dekton plade ren ?

Den nye Dekton-overflade er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.
Den hygiejnisk lukkede overflade sikrer en nem og hurtig daglig rengøring. Aftør blot med en klud opvredet i rent, varmt vand.

Jeg har problemer med min VK04 Grafite-bordplade. Hvor skal jeg gå hen?

Hvis du har problemer med din Dekton-bordplade, kan du kontakte os, hvorefter vi afhjælper dig med problemet.

Vil du se andre produkter ? : Opdag Dekton – Den ultra kompakte overflade

Besøg Dekton´s producentens webside : https://www.cosentino.com/da-dk/