Cosentino har lanceret deres seneste produkt, VK03 Grigio, fra deres Pietra Kode-kollektion. Dette produkt har en grå farveskala med varme nuancer og passer perfekt til en kombination med cremer, træ og taupe nuancer. VK03 Grigio er inspireret af Grigio Alpi-stenen, der er kendt for makrofossiler og blev populær takket være renæssancearkitekten Andrea Palladio, der brugte den i sine villaer og paladser i Veneto-regionen, primært i provinsen Vicenza.

VK03 Grigio er særlig velegnet til applikationer, hvor der kræves kontinuitet i mønstret langs kanterne. Pietra Kode-kollektionen fra DEKTON hylder den italienske skønhed fra fortiden og omfatter tre serier: Vicenza Kode, Travertine Kode og Ceppo Kode. Serierne er inspireret af Vitruvius’ principper om den perfekte by og er blevet reformuleret, så de svarer til kravene i arkitekturen og designet i fremtiden.

Pietra Kode-kollektionen er et udtryk for det fælles skønheds-kodeks, der har udviklet sig over århundreder for at forbinde klassicismen med moderniteten. Kollektionen er et perfekt eksempel på Cosentinos evne til at kombinere tradition og innovation og skabe avancerede materialer, der inspirerer og transformerer vores opfattelse og design af rum.

VK03 Grigio er en del af en samling af sten, der har overlevet tidens tand og fortsat fascinerer med deres naturlige skønhed og alsidighed. Med VK03 Grigio og Pietra Kode-kollektionen kan du tilføre dit hjem eller projekt en tidløs elegance og skønhed, der passer perfekt til nutidens krav til arkitektur og design.

Ja tak. Jeg vil gerne vide mere :

Beskriv gerne ønsker til længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.

VK03 Grigio

Overflader :

  • Mat

Tykkelse :

  • 0,8 cm.
  • 1,2 cm.
  • 2, cm.

Pladeformat :

  • 323 x 145 cm.

VK03 Grigio Dekton er en blanding mellem glas/keramik & komposit. Dekton er bygget op af 100% mineraler (op til 25 forskellige). Pladen opbygges som en plade i fugtet sand i en kæmpe sandkasse. Flere plader sammenpresses under et 25.000.tons tryk, og smeltes til sidst sammen ved 1200 grader i en 180 meter lang ovn.

FAQ om Dekton :

Hvor meget koster Dekton ?

Prisen for Dekton varierer efter m2, tykkelse og den valgte farve. Hvis du ønsker et Dekton-tilbud, så kontakt os via kontaktformularen på denne side.

Hvilken tykkelser kan Dekton leveres i ?

Dekton kan fås i forskellige pladetykkelser, der kan tilpasses dit design baseret på anvendelsen og den ønskede effekt.

Kan Dekton bruge udendørs ?

Dekton har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale.
Dekton er særdeles modstandsdygtig overfor ultraviolette (UV) stråler og har overlegen farvefasthed, så de falmer ikke med tiden.

Hvordan holder jeg min Dekton plade ren ?

Den nye Dekton-overflade er særdeles modstandsdygtig takket være dens lave porøsitet og kan modstå uheldige pletter fra almindelig brug og fra kemikalier. Selv hårdføre pletter såsom vin, kaffe, blæk og rust kan let rengøres.
Den hygiejnisk lukkede overflade sikrer en nem og hurtig daglig rengøring. Aftør blot med en klud opvredet i rent, varmt vand.

Jeg har problemer med min Dekton-bordplade. Hvor skal jeg gå hen?

Hvis du har problemer med din Dekton-bordplade, kan du kontakte os, hvorefter vi afhjælper dig med problemet.

Vil du se andre produkter ? : Opdag Dekton – Den ultra kompakte overflade

Besøg Dekton´s producentens webside : https://www.cosentino.com/da-dk/