Yin-Yang marmor kunst

Yin-Yang marmor kunst

Yin-Yang marmor kunst, er definitionen af et ønske som en af vores kunder kom med til os.
Marmor har siden tidernes morgen været brugt til stort set enhver form for kunstnerisk udfoldelse og alle kender nok især de de gamle grækers lyst til at portrættere sig selv i form af marmor statuer.

Hvad er Yin og Yang ?

Den berømte neo-konfucianist Zhou Dunyi (1017-1073) skrev i Songdynastiet:

Når yin og yang er forenet, udgør de taiji. Taijis oprindelse er wuji. Når de fem faser fødes, fuldender de hver deres særegne natur. Sandheden i wuji og essensen af yin og yang og de fem faser forenes på forunderlig vis, og løber sammen. Qians vej 乾道 bliver til det mandlige. Kuns vej 坤道 bliver til det kvindelige. Disse to qi reagerer med hinanden, transformeres og skaber alle verdens ting. Alle verdens ting bliver ved at formere sig, og varierer sig uendeligt. Når dette overføres på menneskets forhold, kan man forklare det således, at mennesket opnår taijis skønhed og overlegne åndelighed: Når dets krop er født, udvikler ånden bevidsthed. De fem menneskelige kvaliteter aktiveres, og kan skelne godt og ondt. Af dette kommer alle ting. ( Kilde : https://da.wikipedia.org/wiki/Yin_og_yang )

Også Yin og Yang marmor kunst.

Beskriv gerne udførligt ønsker til produkt, længde, bredde og tykkelse. Samt hvis der er specielle ønsker om udskæringer, falsninger og lignende. Jo flere oplysninger, jo lettere for os at hjælpe dig.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Her kan tilføjes tegninger, fotos m.m. som kan hjælpe os i din forespørgelse.
Yin-Yang marmor kunst

Yin og Yang marmor kunst

Yin-Yang er bygget op af henholdsvis Bianco Carrara som er en klassisk hvid marmor som har lyse årer som flyder på tværs af pladen. Dette giver pladen et meget varierende mønster og sikre at hver plade af marmoren er unik.
Og Marquina som er en flot sort marmor med hvide åre. Marquina kommer fra Aulestia o Murélaga (Aulesti) provinceni Vizcaya. Spanien.

Harmonien i marmoren.

Marmor har en rolig harmoni over sig og kan med sin alsidighed bruges i mange forskellige situationer. Om man ønsker at vise sig i form af Yin og Yang plade eller måske endda ligefrem vil have en marmor statue stående i sin have, så er det med marmor en mulighed.

Har Du specielle ønsker i forhold til noget i Marmor eller Granit, står vi gerne til rådighed med erfaring og viden om produktionen. Tøv ikke med at tage kontakt til os.