Sommer læsning

Sommer læsning er ofte…

En god roman, rejsebeskrivelse, digtsamling eller fagligt litteratur. Men hvorfor ikke kombinere det behagelige med lidt praktisk læsning ?

Drømmer du om nyt køkken eller bad ?

Så er dagene hvor der slappes af og hvor batterierne genoplades, gode til at drømme store drømme.
Både Silestone og Dekton er kommet med nye kataloger som giver plads til netop de store drømme.

Silestone – En autentisk levevis.

Få her deres deres bud på en autentisk levevis i vores hjem. Fortæller om den følelsesmæssige dimission som er hjørnestenen i at gøre vores bolig til vores hjem.
En levevis som opbygget med tiden, er resultatet af vores handlinger og beslutninger.

Silestone – Loft

Mere sommerlæsning om Silestone..

finder du på siden “Opdag Silestone – Den originale kvarts overflade“. Her kan du læse om Silestone´s fortræffeligheder og kvaliteter.
Du finder også beskrivelser af de forskellige Silestone produkter og deres fortræffeligheder.

3D Køkkendesigner fra Cosentino

Når sommerens læsning er overstået og det nu skal være mere realistisk, så finder du en rigtig god hjælp i Cosentino´s 3D køkken designer. Besøg den her og design dit eget køkken i 3D og se det komme til live.

Du får mulighed for at vælge mellem en lang række af Cosentino´s produkter og dermed vil du kunne se dit ønske, næsten som om det allerede var monteret hos dig.

Ønske du at vide mere om Dekton..

så finder du mere information på siden “Dekton. Sofistikeret blanding af glas og porcelæn“. Her kan du læse om Dekton´s mange fordele og kvaliteter.
Du finder naturligvis også beskrivelser af de forskellige produkter og deres fortræffeligheder.

Kom ind og hent de nye kataloger.

Vil du også opdateres om de sidste nye trends og produkter fra Consentino, så kig ind og hent de nye inspirationskataloger fra Silestone og Dekton.

Silestone
Dekton

Dekton – Ultracompacte overflader.

En anden mulighed for sommerlæsning er kataloget fra Dekton, som fortæller om de fordele og muligheder, som kommer med disse plader.
Stor formats plader, maksimal modstandsstyrke imod ridser, pletter, varme og ild. UV resistent, så de kan bruges både indenfor og udendørs.

Dekton Natura 18

Dekton – Natura 18