Nordicare Marmor polish

MARBLE POLISH til behandling og pleje af marmor og andre hårde, ikke porøse overflader som sten og fliser. Den glatte og blanke voksbelægning vil beskytte mod spild af de fleste væsker. Spild af væsker, der indeholder alkohol, kan langsomt opløse voksen og bør derfor tørres af så hurtigt som muligt.

Marmor polish - 250 ml

Instruktioner

Påfør polish med en blød klud på en ren og tør overflade i et jævnt lag. Lad tørre og polér med en ren, blød klud. Skift ofte klude, når du polerer større områder. Tør overfladen til daglig vedligeholdelse med en fugtig klud.

Fordelen ved Polish evt. med porefylder (ikke indtrængende) er at belægningen lægger sig på overfladen som en film og trænger kun ind i store, åbne porer, medmindre stenen først er behandlet med en porefylder, hvilket trænger længere ned i porerne.

Erklæring

Nordicare Marmor polish indeholder: Udvalgte voksarter, silikoneolie, mulsifiers, alifatiske carbonhydrider, deioniseret vand og konserveringsmiddel.

Advarsel:

Opbevares utilgængeligt for børn

Hvis indtaget:

Ring straks til 1-1-2 eller en læge. Fremkald IKKE opkast. Hvis det er nødvendigt med lægehjælp, skal du have en produktbeholder eller etiket til hånden.

Størrelser :

250 ml og 500 ml

Læs mere

Læs mere om Nordicare Marmor polish hos producenten.

Alternativt, så se hvad vi ellers kan tilbyde af rengøring og pleje produkter til dine natursten.
Besøg vores side omkring dette her :